”Hängpattshäng”

Hallihallå!

Smälter ni? Här är det 27 grader i skuggan och klarblå himmel. Jag sitter på baksidan här och försöker få i mig vatten. Jag torkar ur så himla lätt så jag måste verkligen fylla på.

Har fyllt en kanna med vatten och apelsinklyftor. Så mycket enklare att få i sig vattnet då. Smakar riktigt gott och fräscht.

Tony och Milo är på stranden. Själv så har jag en riktigt dålig dag mentalt idag. Är svullen, pms:ig, har så vansinnigt ont i min rygg och så ledsen på nåt vis. Gråten sitter i halsen. Kände att det var bättre att jag stannade hemma istället. Behövde vara ifred faktiskt. Majlis är den enda som är hemma och hon ligger och sover.

Sitter här i min ensamhet utan bh och svullen mage och bara är. Har stora svettfläckar under tuttarna och bara jäser. Jag har lärt mig att bara låta alla känslor vara när det blir såhär. Inte pressa mig till något utan bara låta det vara inte ok. Förstår du? Det är ok att det inte är ok. Sån jäkla befrielse.

Jag hade förväntningar på den här dagen när jag vaknade. Vi skulle åka på galoppen på gärdet och njuta av Sveriges nationaldag. Märkte dock rätt snabbt på Tony att han inte alls var sugen på att åka dit så då gick den lilla luften jag byggt upp ur mig. Pfffffffffffffuuuut…. ungefär så. Sååå typiskt dagarna innan mens. Man orkar verkligen inte motivera någon annan till något när man knappt orkar motivera sig själv att gå upp och göra något överhuvudtaget.

Så då släppte jag bara allt och så fick det bli en hängpattshistoria i en ”på Mallis köpt” klänning på baksidan. Det är varmt så in åt helsicke, känner mig nästan kokt. Men jag klagar inte. Älskar det här. En fet pool på baksidan skulle göra det hela komplett men har inte råd med 350 000 papp.

Är såååå avis på alla som har uppvärmd pool hemma. Skulle vi ha det skulle vi knappt åka hemifrån. Man skulle dessutom inte behöva tänka på uppsvullna magar under pms:en när det är ens familj som är där och inte på ett publikt ställe där man är så jäkla obekväm dessa dagar. En dag ska jag ha pool. En uppvärmd. Minst 31 grader ska det vara i den.

Är så taggad för vi var hem till ett par vänner som hastigast igår och tittade på deras pool och altan som är ihopbyggt. Sååå jäkla fint! Alltså, galet fint! Vi ska dit och ha poolhäng nån dag så då ska jag ta bilder och visa dig.

Gud vad jag skriver….

Igår startade jag dagen med vaniljkvarg, keso, blåbär och solrosfrön. Så gott är det och mättar jättebra! Det ska vara Lindahls kvarg med 0,2% fett och minikeso.

Dock så gick dieten åt skogen igår. Dag 2. Haha…. Jag tänker vara helt ärlig med er om allt här under mina 6 veckor. Bara så ni vet. Vi var ju på student igår och pms:en rev i mig. Var så duktig hela dagen men på kvällen med alla godsaker och allt härligt framme så gav jag efter. Jag kvaddade ned i diket helt enkelt. Men idag är en ny dag och idag får man göra rätt igen. Så idag var jag svängt upp ur diket och så kör jag på igen. Så tänker jag.

Som vanligt var vädret precis toppen och studenterna fick än en gång en fantastisk dag. Det var syrran, mamma, jag, Milo och Edward som kikade på tåget.

Milo var sååå taggad på sin egen student sådär en 8 år för tidigt. Jaja, lika bra att börja tagga redan nu. Han filmade de coola lastbilarna och ungdomarna som stod och hoppade och sjöng och så skickade han till sin klassgrupp han är med i. Så impad!

Det blev en glass och lite lurhäng i solen för pojkarna för att svalka sig lite.

På kvällen blev det studentfirande hemma hos Emma som klarat av sin skolgång med bravur. Av oss fick hon 6 st handmålade glas som jag målade och blommor. Tog bilder på dom också men med den andra kameran. Hon blev jätteglad och det gjorde mig jätteglad också! ❤️❤️

Lite dåligt med bilder men vi hade en så mysig kväll i det sköna vädret. Vi satt ute ända till 10 igår kväll. Underbara tid!

Avslutar med en sån här bild dagen till ära. Grattis Sverige på din dag. ❤️❤️

Nu ska jag fortsätta ”hängpattshänga” här på altanen i min ensamhet. Vi hörs senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
5 years ago

Du är så himla härlig! Igenkänning på hög nivå. Lider oxå av hemsk pms. Så skönt med att du är ärlig med din diet att det gick åt skogen en dag..så är det ju för oss alla liksom att vissa dagar blir skit o att det kan få vara okej o så ta nya tag nästa dag! Diet är fasen inte alltid så lätt!Kämpa på!

Åsa
Åsa
5 years ago

Jobbiga dagar med pms…skönt när det vänder!
Jag är så oregelbunden nu, känns jobbigt det med, helt vilsen i pannkakan ska hänga på dig med mindre socker och elände, tack för pepp!

Eva
Eva
5 years ago

Skönt att inte göra nåt! Älskar att bara få vara hemma, det är det allra bästa.
Måste inte alltid hända nåt.

Nästa inlägg

Dag 1 och tidig morgon

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x