Fix & gråtdag

Godmorgon! ❤️

Igår hade vi en sån riktig fixarfrasse-dag. Då när man håller igår från tidig morgon till sen kväll och fixar med allt.

Ikväll kommer vänner över på middag så då kände jag att det var hög tid att fylla mina stora gråa krukor med lite blomster. Vädret talar för att vi sitter ute.

Dock så badar vår altan i kvällssol så ska man sitta där och äta och njuta måste man få skydd från solen.

Det fick bli en provisorisk lösning så länge i form av en seglarduk. Vi klurade på 3 parasoller men de kommer ta emot stolpen där i mitten. Hmmm, ja vi får se?

Dessvärre har jag nog åkt på ryggskott så jag fick vila några ggr igår när vi var ute och handlade. Tur jag hade sällskap av Milo. Ingen träning, inga promenader just nu. Jag skulle gå men får sån sjuk kramp i ryggen så just nu är det omöjligt. Försöker röra på mig lite ändå.

Efter lite värktabletter och insmörjning av tigerbalsam lyckades jag ändå plantera lite av blommorna vi köpte.

Älskar blommor! Deg blir liv och färg. Blir lycklig på riktigt verkligen.

Började småduka redan igår och la ut en duk och plockade lite blommor i vår trädgård.

Efter allt fix åkte vi hem till mamma och pappa och åt lite kvällsmat och sen fick jag bada i deras bubbelkopp. Det var skönt för min stackars rygg. Dom här två sitter ihop när de ses. ❤️❤️ Det var full fart i trädgården.

Så mysigt att bada med de här två sen. Så himla mysig avslutning på kvällen.

Sen såg vi solen gå ned bakom träden och dagen var till ända. Jag var sådär genuint glad och lycklig i hjärtat när vi åkte hem. Det finns inget så fint som familjen. Inte för mig i alla fall. ❤️

Här har jag just mofflat i mig den här frukosten. Dieten går ok. Ska säga att det varit riktigt tufft stundtals och då har jag gett efter. Alltså inte på godis och sånt men mat. PMS:en var inte snäll den här gången och min träning funkar ju inte nu så jag får liksom ingen hjälp av endorfiner och kroppens eget lugnande system.

Igår grät så jag hulkade när katten kissade på mattan. Ja, ni hör ju, inte riktigt ok med mig. Mensen ska komma när som helst och jag längtar för ett par dagar in på den blir jag superwoman igen. Tony bara: OH MY GOD! Dessa toppar och dessa dalar med denna kvinna…..

Efter 16 år börjar han bli van. Haha….

Hörni, gotta go! Hemmafix nu. Vill svabba av golvet innan alla kommer även fast det är det onödigaste att göra i världshistorien men jag MÅSTE. Det och städa toaletterna är mitt måste när det kommer till att få gäster.

Hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
4 years ago

Hej! Nu en liten frågadu har så fin färg på dina ben. Vad använder du för brun utan sol? Tycker det är så svårt att hitta nån bra som inte färgar av. Kram

Eva
Eva
4 years ago

Åh behöver också lite nyttigare tänk just nu. Alltså när det är stressigt på jobb och familj o hem då blir det så lätt med mackor. Åh så trött på den vanan nu

Nästa inlägg

”Hängpattshäng”

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x