Älskade fina Terese

Hela dagen har varit konstig. Den har varit grå och jag har haft en sån konstig tyngd och sorg i kroppen. På eftermiddagen känns det som jag förstod varför.

Terese har åkt till himlen nu. Inatt tog hon sitt sista andetag. Nu är hon en ängel, jag önskar hon är tillsammans med sin bebis som inte heller kunde fortsätta leva på jorden.

Jag har tänkt på henne hela tiden de senaste dygnen. Hon har varit det första jag tänkt på när jag vaknat och det sista när jag lagt mig. Jag är så oerhört berörd. Jag har ältat med Tony och jag har gråtit. Floder. Igår när jag sprang på bandet så sprang jag för henne. Fina älskade Terese, varför fick inte du ens en chans att stå upp mot den där jäkla skitsjukdomen? Det är åt helvete!

Glenn, Terese man skrev idag:

HÄR hittar du till insamlingen. Gå gärna in och bidra till den svåra kampen mot denna hemma sjukdom!

Där du är nu Terese finns inte skitsjukdomar, där finns inte smärta, där finns inga sjukhussängar och saker som stoppar dig från att springa. Spring Terese, spring allt du orkar! Jag ska springa för dig Terese. ❤️

Älskade fina Terese. Tänker på dig och din fina familj. Önskar styrka och sänder alla kärlek jag har till dom i deras svåra stund.

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elinor
5 years ago

Å jag har också gråtit över detta ofattbart sorgliga idag så orättvist

Eva
Eva
5 years ago

Så grymt! Usch jag blir så ledsen❤️ Vet inte vem hon är men det berör mig så djupt när någon drabbad av den jäkla sjukdomen
Usch börjar gråta. Vill verkligen att ingen ska behöva dö för tidigt.
Tänker på familjen❤️

Ulle
Ulle
5 years ago

Så sorgligt kan inte sluta tänka på Terese o hennes familj. Ja nu springer vi för Terese, ännu viktigare att ta hand om nära o kära livet kan vara så skört, kram

Jenny
Jenny
5 years ago

<3

Malin
Malin
5 years ago

<3

Nästa inlägg

Sista dagen!!!!

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x