Sista dagen!!!!

Morning!

Tisdag och Milos sista skoldag är här, jag längtar till det blir lugnt på morgnarna för honom och mig. Jag jobbar ju mestadels hemifrån och de dagar jag inte gör det kan han följa med, eller stanna hemma själv en stund. Så skönt ska det bli! Jag har faktiskt räknat ned veckorna i ca 2 månader nu. Längtar nästan mer än Milo, haha….

Nä men det har varit ett tufft år. Milo har haft mycket vikarier och rätt turbulent. På det har det varit galet mycket läxor och prov. Vi har fått kämpa som fan. En riktig kamp med en rätt skoltrött unge som man ska orka motivera att plugga lite varje dag. Dessutom är han känslig för när det är livat i klassen och får ofta huvudvärk av det. Vissa morgnar har han verkligen inte velat åka till skolan och då har man fått sätta på sig motiveringsrocken igen. Ja men en jädrans kamp alltså….så nu ska det bli såååå skönt! Några veckor vila ifrån allt…. ser så fram emot det.

Igår var vi och jobbade i Stockholm. Tony tog möten på löpande band och jag satt och jobbade på ett ställe. Vi hann med en lunch tillsammans p´å Mall of Scandinavia. Så gott var det, hette Zocalo. Tips tips om du ska äta där nångång.

Idag sitter jag här inne och jobbar. Behöver komma hemifrån när jag har mycket att göra. Annars så ropar tvätt och sån där skit på mig hela tiden. Kan inte låta sysslorna hemma vara och det blir inget bra. Får inget gjort då.

Efter jobb igår var vi och tränade. Jag har ju haft så ont i ryggen och testade på lite. Sprang i nästan 20 minuter och körde lite benträning efter det. Känner av ryggen idag igen så nåt är ju knas. Kanske att jag tränat för mycket med den och den är ovan? Dieten då? Nä men det går sådär faktiskt. Mensen är 2 dagar sen och jag vill äta en buffel, typ så. Jag äter dock inte godis och sånt utan jag svävar ut med maten. Håller ned kolhydrater lite gör jag men annars äter jag på liksom. Men, jag orkar inte vara hård mot mig själv. Usch, jag har gråtit flera gånger per dag i flera dagar nu och börjar känna mig rätt sliten av det. Så att hålla på med en diet samtidigt, näää fan det går inte. Någon frågade hur en matdag kunde se ut och jag tänkte berätta det sen.

Nu måste jag fortsätta här, vi hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
5 years ago

Jag läste att ”Tony tog möten på löpbandet.” Istället för på löpande band… Tänkte att han hade blivit otroligt ambitiös! Läste fort men fel…

niinis
niinis
Reply to  Malin
5 years ago

Hahahaha! Skulle inte förvåna mig så galen som han blivit. Haha!

EvaÅ
EvaÅ
5 years ago

Känner igen det där att man får ont i ryggen när man tränar vilket är trist. Någon tipsade mig om extra stretching av sätesmuskelaturen. Slarvar jag med det kommer nästan ryggskottet som ett paket på posten. Googlar finns det massor av övningar välja på. Hitta det som funkar för dig, jag har har hittat mina övningar så nu kan jag träna hur mycket jag vill. Kram

Snigeln
Snigeln
5 years ago

Det är väl självklart att du ska äta dig mätt på mat!
Vara hård mot sig själv låter inget bra alls att vara.
Äta sig mätt och röra på sig så man mår bra, sedan så ser man ut som man ser ut. Det första att må bra måste komma först anser jag och inte tvärtom. Var rädd om dig!
Kramar

Nästa inlägg

Vila nu så du orkar färden mot himlen sen Terese

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x