Ingen mens?

Godmorgon raringar!

Idag kör vi fredag så det bara smäller om det. Jag och Milo åker med Tony upp till Sthlm idag. Han går på möten och jag och Milo ska mysa.

Ska bli lite finare väder idag, just nu ser det dock allt annat än soligt ut. Men jag har kjol och somrig topp och Milo har kortbralla så nu har vi beställt fint väder.

Måste fråga er som närmat er eller är i klimakteriet. Jag fyller 47 år i sommar och har såklart märkt av att det händer saker i kroppen. Men idag är min mens 4 dagar sen och det har inte hänt de senaste typ 10 åren.

Jag tog t.o.m graviditetstest igår, var nervös så jag ville kräkas tammetusan. Jag hade bokstavligt talat svimmat om det visat positivt. Men tack och lov så var det negativt. Ingen bebis. Bara gammal eller? Kände ändå att jag haft superregelbunden mens och ägglossning och behövde utesluta graviditet.

Jag har haft mens i 33 år, ska den bara försvinna såhär rakt av? Jag fattar ingenting! Berätta gärna för mig. ❤️

Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie Jibbefors
Marie Jibbefors
4 years ago

Det är så det börjar när det slutar! Menopausen. Min uteblev nån månad, kom tillbaka nästa och sen höll det på så tills det blev längre och längre mellan mensen. Sen försvann den och var borta i ett år för att sen komma tillbaka några månader igen. Nu är den definitivt borta och jag är i klimakteriet. Det är en annan mindre trevlig historia!! Min mens tidigare kunde jag ställa klockan efter!! Blev några år med bindor i handväskan för jag kunde aldrig veta. Du är heeelt normal!!

Lotta
Lotta
4 years ago

Känner igen! Vissa cykler nu får jag vänta upp mot 45-50 dagar, händer då och då när jag varit mycket stressad. Började vid 42 ungefär, är 44 nu. Oftast är mensen rätt som vanligt men jag märker lite svajning i cykeln. Tänker att det är naturligt. Kram!

Berit
Berit
4 years ago

Ja visst är det märkligt. Har hänt mig också några gånger och senast blödde jag i fem dagar!! Brukar vara över på tre. Då fick jag nästan spunk!! Är också 47 så nog är det lurt att det är helt normalt 🙂

Annica
Annica
4 years ago

Jag är 47 år och har inte haft mens sedan september, var oregelbunden på slutet. Nu har vallningar börjat blää för klimakteriet!

Carola
Carola
4 years ago

Jag är 49 år och har alltid haft tätt mellan menstruationerna. Nu senast så dröjde det två veckor längre än vanligt, sen kom den smygandes väldigt sparsamt i en vecka innan den brakade loss med dunder och brak i ytterligare en vecka! I två veckor alltså!
Jag antar att det är något på gång, blir spännande att se vad som händer härnäst.

Eva
Eva
4 years ago

Är 46 år och har hormonspiral och har nästan aldrig blödning.
Men nu har jag haft lite blödning ett par dagar.
Undrar annars hur man märker att man är i klimakteriet? Jag vet faktiskt inte det.

Nästa inlägg

Potatissallad med brynt smör dressing

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x