Yes!

Morning!

Sitter på gräsplanen där Milo snart ska spela match. Solen gassar och det är verkligen varmt ute igen. Älskar det! Imorgon skulle det bli sämre igen så vi njuter allt vad vi orkar.

Soldyrkarn var också tagit plats. Han njuter allt vad han orkar…. han älskar solen mer än mig tror jag.

Hörni! Igår kom mensen! På dag 28. Tack för alla era inputs. Så glad atr ni berättar för mig så man inte känner sig ensam i detta virrvarr av kropp som börjat leva sitt egna liv.

Dock så KAN det vara så att nu när jag ökat progesteronet så får jag en mer normal cykel. Det är liksom progesteronet jobb, jag har ju haft alldeles för kort cykel tidigare. Tänk och få ha 28 dagar emellan istället för 23. Vilken lycka!

Var in på toaletten på Haymarket och upptäckte att jag fått mens så jag stövlade rätt ut och köpte en härlig bukett direkt! Just den här blomhandlaren sålde in just sitt blomställe (tänkte skriva stånd men det hade blivit lite äckligt). Han har de absolut bästa blommorna sägs det. Han garanterade att min pionbukett skulle stå sig minst en vecka och gav mig massa bra tips på hur man skulle bevara blommornas längd. Bra blomgubbe!

Mensglad som jag var så gick vi till godisaffären också. Det skulle vi gjort ändå för att det idag är lördag men jag var extra glad, det var jag.

Ska fortsätta kolla här nu. Ikväll väntar 60 årskalas. Kikar in och säger hej senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ingen mens?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x