Cool och parkhäng

Hej på er!

Tack för omtanken fina ni. ❤️ Mormor är ok därhemma i norra Finland. Hon hade sovit gott inatt trots sitt besked igår, mamma ringde till henne i morse. Hon satt och kollade något spännande program när mamma ringde till henne i eftermiddags och hade inte tid att prata.

Coola mormor. ❤️ Hon sa redan för något år sedan att hon var redo för döden. Att den inte skrämde henne och att hon fått leva ett friskt och fint liv. Så makabert när ens mormor säger något sådant, men också på något sätt lugnande. Hon är färdig med livet. Hon är nöjd. Det skrämmer henne inte. Jag blir lugn när hon känner så.

Mormor är den enda jag har kvar av mina mor och farföräldrar och jag har många gånger sörjt att jag aldrig haft en nära relation med henne. Som mina barn fått haft. Dom har sina mor och farföräldrar nära. Jag är glad att mina barn fick det annorlunda och att de alltid känt sig omhuldade och älskade av så många. Det är fint på så många sätt. ❤️

Hörni, idag åkte vi med till Sthlm jag och Milo. Jag hade en glasleverans och så var Tony iväg på möten.

Vi handlade plocksallad och la oss i Rålambshovsparken och åt. Milo hade med sig kickbiken och sladdade runt med den.

När man är skadad får man äta glass i sängen….

Dock så gick det sådär med det denna gången. Han skrapade i sitt knä så det sjöng om det. Han fick så ont så han sa att vägrade att åka någonsin mer.

Av erfarenhet vet jag att det går över och att han måste upp på ”hästen” igen. Annars kommer det sätta rädslor i honom och det har hans mamma haft så det räcker och blir över. Jag plåstrade om honom och klappade på honom en stund tills det värsta lagt sig. Sen tog det inte lång stund förrän han körde igen. Mission accomplished!

Vi hann med en tur förbi IKEA på vägen hem. Jag var övermodig och trodde jag skulle kunna trycka in en säng i bilen men det gick ju såklart inte. Haha…. Skadat gods fick bli skjutsad av vagnen istället.

Jahapp hörni. Nu är det bara natt kvar här. Dags att hoppa i nattlinnet och slå på en film. Milo är vaken länge på kvällarna nu och sover länge på morgnarna så det får bli en familjefilm av något slag.

Fin kväll till dig och natti natti!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Midsommarlunken

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x