Mormor ❤️

Godmorgon!

Sitter här och känner mig förvirrad och konstig….

Min mamma ringde här på morgonen och berättade att min mormor fått tjocktarms”ni vet vad”. Vägrar skriva ordet. Känner mig alldeles konstig. På något sätt var det väntat, mormor har haft typiska symtom för det så jag blev inte jätteförvånad. Men när man väl får det slängt i ansiktet så reagerar man.

Jag har ju inte träffat mormor på 8 år. Hon bor i norra Finland och vår kontakt har aldrig varit så tät och nära tyvärr. Men i år skulle vi ju åka upp till henne och hälsa på, om bara några veckor ju. Vi vet inte hur det blir med hennes behandling nu så vi får se hur det blir med vår resa? Jag hoppas verkligen att jag får åka upp och krama henne.

Nu ska det först kollas om det spritt sig och allt det där. Känner bara att jag blir så ursinnigt förbannad på den där hemska sjukdomen. Känns som den är överallt för tillfället. Min mormor liksom! ❤️ Även om mormor är 90 år och fått leva ett långt och bra liv så är det ändå förjävligt.

Kommer nog ta ett tag nu med allt, mitt i semestrarna brukar ju saker ta lite tid, så vi får se hur det blir för mormor nu framöver?

Svårt att byta ämne nu, att skriva om något annat än det…. så jag återkommer i ett annat inlägg.

Avslutar med en bild på mig och mamma (hade ingen på mormor) som jag tycker mycket om! ❤️❤️❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
4 years ago

<3

al68
al68
4 years ago

Usch, denna jävla sjukdom, håller tummarna för din mormor och att ni får komma och hälsa på henne. Extra många kramar till dig idag <3 <3 <3

Sandra
Sandra
4 years ago

Jotack en jävla skitsjukdom är det minsta man kan säga. Min mamma fick återfall med spriddcancer efter livmoderhalscancer för 6 år sedan i höstas. Hon skulle bli frisk förklarad men inte då. Så nu är det behandlingar var 4:e vecka mm men förhoppningsvis så hålls sjukdomen i schack. Så hon får leva något år ytterligare.. Hon är ju bara 68år dessutom…

niinis
niinis
Reply to  Sandra
4 years ago

Förbannade sjukdomshelvete! ❤️ Håller alla tummar för din mamma. Hon bara SKA få flera år till här. ❤️❤️

Eva
Eva
4 years ago

Min man hade tjocktarmscancer och dom operera så var det cellgifter ett halvår och nu är han frisk
Hoppas verkligen inte det kommer tillbaka. Men tjocktarmscancer tror jag det är den som nästan alla blir bra ifrån. Dom flesta blir friska.
Men fy vad jag hatar cancer och sjukdomar.
Usch gråter jag bara tänker på när vi fick beskedet. Usch!

Anneli
Anneli
4 years ago

Fy fasen för den sjukdomen..min syster fick bröstcancer vid 40, hon är idag frisk förklarad men det var mycket ångest då…hennes barn var små. I helgen fick vi veta att min mans syskon barn fått en aggressiv bröstcancer bara 41 år. Hon har 3 pojkar och jag kan föreställa mej den ångest hon känner och hur min mans syster känner när hennes dotter blivit sjuk. Nu har hon blivit opererad ska få cellgifter och strålning. Hoppas så att hon blir frisk…

Nästa inlägg

Godaste västerbottenpajen

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x