Hur gjorde vi?

Hej och hallå!

Här är vi mätta och belåtna efter kvällens middag. Herreminjee så sent det blir om kvällarna nu. Vi äter lunch vid 3 på eftermiddagen och middag vid 9. Konstigt det där hur man förskjuter allt nu.

Det här ska du få recept på imorgon. Så jädrans gott så käkarna galopperade (låter bättre än det där andra fula man brukar säga).

Ikväll var vi och kollade på stora som hade fotbollsmatch. Div 5 killar som han spelade med. Så kul och se….honom ser man ju alltid vid sidan av planen annars.

Milo låg beredd på att ta en bild på storebrorsan. Dock så höll han till på andra kanten eller för högt upp.

Bättre och dra en rova i den här istället. Minns ni när man höll på såhär som liten? Alltså….häng mig i en sån där och jag får hjärnskakning direkt. Skulle tappa taget och slå halvt ihjäl mig. På såna här rackare drog man ju snurrar liksom. Ett ben över så man hade stångfan i knävecket, den andra låste man det där andra benet med och sen kunde man snurra varv efter varv. Såå kul men hur i helskotta gjorde vi?

Nu ska jag kolla på en film på Viaplay. Book Club, har ni sett den? Handlar om ett gäng riktigt kul kvinnor som just läst 50 shades of grey. Låter ju inte annat än som en succé ju.

Ha en fin kväll nu. Natti natti!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Såg den filmen i för några dagar sen, mysig. Föredrar lättsmälta måbra-filmer!

Nästa inlägg

Rabarbersaft med citron

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x