Leva på luft och kärlek

Hej igen vänner! ❤️

Ja, nu har jag snackat med teknik som sköter min blogg. Nu är t ex klockan fixad så det blir rätt tid för när jag publicerar inläggen. Jag kan också skriva med fet stil – wieeeee! Min Instagram här på bloggen uppdateras varefter….

Det som kommer ta typ tills imorgon att fixa är det här med kommentarerna. Såhär har det varit hittills….

….jag har svarat på era kommentarer, dock så har inte det synts för andra, bara när du själv kommenterat så kan du se mina svar. Så knäppt. Enligt teknikerna så beror detta på temat som jag har på min blogg – just det temat har en bristande funktion just på det dumma sättet. Dock så har teknikerna någon ”fix” för det så det går att lösa. Förmodligen imorgon.

Vill du så får du gärna kommentera så svarar jag på dem så får vi se om vi får det att funka? Men då vet du om du tänkt att jag är taskig som aldrig svarar på kommentarer. ❤️

Eftersom jag haft en lugnis dag här idag så har det inte gjorts så mycket.

Jo men bakat har jag gjort. Tänkte Milo och hans kompis skulle bli sugna på eftermiddagen så jag svängde ihop en kaka. Syltrutor…. kommer recept imorn! Smakade själv en liten bit och den här är fasen beroendeframkallande. Snopet att bara ta en pyttebit då.

Hörni, alltså ursäkta mitt växttjat men vad är detta för blomma? Hittade den i trädgården idag. Tyckte den var fin och vill plocka ned den i en vas.

Medan Milo tränade så sket vi i träning och satte oss för att fika lite snabbt. Blev en macka med 8 kilo ost. Tog bort en skiva mem fasen vad jag njöt av osten….. jag älskar ost! Typ mer än godis. Eller nä, nu tog jag i från tårna. Jag älskar ost i alla fall.

Tigerbalsam soft till ryggen och Denniskorv till Milo som ledsnade på kycklingen. Lagade ju kyckling igår och sen käkade vi resterna idag.

”Kyckling igen?” frågade han.

”Japp” sa jag och så var det bra med det.

Ikväll fick han dock korv till middag. Milo käkade ju som en mygga till han var typ 7 år gammal. Ibland fattade vi inte vad ungen levde på? Luft och kärlek? Minns att en barnläkare sa till oss att låta honom äta det som han ville ha för att få i honom mat. Blev mycket korv och pannkaka där en period. Det är faktiskt fortfarande hans favoriträtter men det har utökats till några fler numera. Så skönt! Finns inget värre än när barn inte äter. Den ständiga oron om de får i sig allt?

Nä. Nu ska jag koka te. Sen ska jag dricka det i sängen. Känner mig trött och sliten och behöver sömn. Gissar att jag somnar ifrån min kopp te.

Ha en fin kväll!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

17 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ÅsaS
ÅsaS
4 years ago

Fingerborgsblomma, vacker men giftig..
/#trädgårdsmästarensdotter

niinis
niinis
Reply to  ÅsaS
4 years ago

Hmm, då får den vara.

Nilla
Nilla
4 years ago

Det är en fingerborgsblomma. Gillas av både bin och humlor

niinis
niinis
Reply to  Nilla
4 years ago

Ja men det har jag faktiskt sett. ❤️

Susanne
Susanne
4 years ago

Våga ta det lugnt Nina

niinis
niinis
Reply to  Susanne
4 years ago
Eva
Eva
4 years ago

Blomman är en Digitalis https://sv.wikipedia.org/wiki/Fingerborgsblomma
Kram

niinis
niinis
Reply to  Eva
4 years ago

❤️

Eva
Eva
4 years ago

Ser ut som fingerborgsblomma tycker jag. MYCKET giftig…

niinis
niinis
Reply to  Eva
4 years ago

Hua!

Kajsa
Kajsa
4 years ago

Hejsan! Det ser ut som fingerborgsblomma. Fin men den är dock giftig så kanske bäst att inte röra? Googla på den för säkerhets skull!

niinis
niinis
Reply to  Kajsa
4 years ago

Fler som skrivit att den är giftig så den får stå kvar.

Kajsa
Kajsa
Reply to  niinis
4 years ago

Aha! Ja nu ser jag det. När min kommentar visades såg jag alla andra. Dessförinnan syntes inga kommentarer, tänkte om du behöver veta med tanke på att du har haft lite trubbel med just kommentarerna…

niinis
niinis
Reply to  Kajsa
4 years ago

Tack för info, ja allt är värdefullt att veta.

Susanne
Susanne
4 years ago

Ser fram emot receptet:)
Kakan ser farligt god ut!

Eva
Eva
4 years ago

Japp nu kunde jag se att du svarat på kommentarerna innan jag gick in och kommenterade

Vet du skrev en gång att du var ledsen för att nåt skrivit att du aldrig svarade på kommentarer. Men där har du svaret. Det är ingen som sett att du gjort det. För det har inte synts

niinis
niinis
Reply to  Eva
4 years ago

Men åh vad skönt att det syns nu! Ja men jättetrist att alla trott att jag aldrig svarar når jag verkligen alltid försöker svara. Skönt att det funkar nu!

Nästa inlägg

Kyckling i dragonsås

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x