Andas….

Hej finisar!

Ingen bra dag idag. Gråtklump i halsen och mår inte så bra. Livet ger en utmaningar ibland, ofta många samtidigt. Det är så det varit lite nu. Idag skulle jag vilja checka ut från ansvar och tunga grubblerier. Jag skulle vilja sitta på altanen på mitt ”happy place” på Bora Bora. En bungalow med glasgolv så man ser det gröna vattnet. En stilla havsbris som smeker min kind och inga grubblerier eller någon oro i bröstet. Det skulle jag vilja.

Men så ser inte livet ut. Ibland måste man möta allt det där jobbiga i livet. Tar en ”day off” från bloggen och mina sociala medier idag. Har tidsinställt inlägg i alla fall så det inte kommer gapa tomt. Vi hörs imorgon igen. ❤️

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katrin
Katrin
5 years ago

Ta hand om dig

niinis
niinis
Reply to  Katrin
5 years ago

Tack! ❤️

Nästa inlägg

Leva på luft och kärlek

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x