Är någon annan såhär knäpp?

Inlägget innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Känner ni igen er? Låt mig berätta….

Innan sommaren börjar så har jag storsinta planer på vad jag ska ha på mig och hur min stil ska vara under sommaren. Jag landar nästan alltid vid att jag kommer klä mig bohemiskt med långa maxiklänningar, lockigt hår som ligger sådär busigt ”saltvattnigt”, nåt härligt blomband i håret, härliga jesussandaler, färgglada virkade väskor med långt axelband, vita naglar, tatuerade mandalas på händerna, knallbrun och supernaturlig.

Lite bilder så ni förstår ungefär min grej…..

Eeeeh, vem i helskotta är den personen ens?

Knallbrun? Har inte solat på 6 år….. den enda brännan jag lyckas få ihop är beroende på hur bra brun utan solen funkar. På mig blir den sällan knallbrun.

Saltvattnigt hår? Haha….. mina extensions skulle förmodligen packa sin resväska – lägga sig i den och flytta till Antarktis.

Blomband i håret? Jo men det köper jag…dock så skulle jag förmodligen känna mig alldeles för fixad för ett sånt sådär i vardagen. Önskar att jag vågade vara mer sån faktiskt…..

Jesussandaler? Dom där banden runt fotlederna skulle hasa ner heeeeela tiden och sånt gör mig vansinnig.

Färgglad virkad väska? Ja men sååå snyggt på andra men när jag ska ha en sån så tycker jag att jag påminner om ett barn som har sin första leksaksväska. Jag blir liksom inte vän med en hur jag än försöker.

VIta naglar  och mandalas? Jag har ju gelenaglar….. så snyggt med vita naglar på en brun hand. Är det en tatuerad mandala på den så smäller jag av. Men mandalas? Jag har då rakt inga mandalas på händerna och skaffar jag vita naglar så syns utväxten på två röda. Haha….

Supernaturlig? Ja med min fransförlängning, mina extensions och byggda naglar….. Hahaha….

Maxiklänningar? Jo men gärna, så härligt. Men när jag väl tar på mig en så tycker jag alltid att jag påminner om Barbamamma.

Fan så man är? Är jag ensam om detta eller? SÅ märkligt beteende ju… 🙂

För er som inte är inne på min bohemestil så mycket så kan jag tipsa om lite fynd hos Cellbes som har jätterea nu på massor med fint. Älskar den här perioden på sommaren då alla butiker måste göra plats för höstens kläder. Därför är rean ett måste. 

kavaj

Min >>gröna kavaj<< är också nedsatt nu. Älskar den verkligen. Så bra i kvalitén, skön på, somrig och fräsch.

En av de skönaste >>Massor på rean nu på Cellbes! Kika in >>HÄR<< om du vill fynda.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

14 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rebecca
Rebecca
4 years ago

så jäkla sant, samma planer här, men jag är ju inte den jag planerar upp för. Att det är så svårt att inse det trots att man är öhh 36,haha. Bekvämlighet går före allt annat har jag insett, och min kroppstyp är en helt annan än den jag fantiserar ihop, alltid en liten missräkning varje år.
Tack för din ärlighet, jag är inte ensam!

niinis
niinis
Reply to  Rebecca
4 years ago

Haha! Ja men exakt. Min kroppsform i fantasin är en 36:a såklart. Smala armar och allt det där…. inget finns på riktigt.

Berit
Berit
4 years ago

Haha 🙂 det roligaste inlägget på länge!! Precis så är man ju. Den där liknelsen med barbamamma är ju klockren 🙂

niinis
niinis
Reply to  Berit
4 years ago

Exakt! Barbamamma… som snart ska lyfta typ. ❤️

Mamma till 3
Mamma till 3
4 years ago

Alltså gud lägg av….Jag skrattar så jag bryter ihop….trodde jag var den enda som skulle se ut så

Leksaksväska….gud vilka jämförelser du drar till med

niinis
niinis
Reply to  Mamma till 3
4 years ago

Hahaha!!! Kul med igenkänning. ❤️

Sara
4 years ago

Å jag känner mej på nåt vis som GB glassgubben i maxiklänning

niinis
niinis
Reply to  Sara
4 years ago

Haha! Jaaaa…. haha!

Evelina
4 years ago

Så jag!!!…..skrattar gott åt ditt inlägg…tänker mig att jag ska vara fin som en midsommardröm men det slutar med nån ful tisha och jeansshorts och en svullen magen som även denna sommar inte hann med att försvinna. Ha ha ha…..gud så knäpp man är…men nu så skärpning…får allt ta och köpa mig en barbamamma klänning, för exakt så känner jag mig också.

niinis
niinis
Reply to  Evelina
4 years ago

Ja men vad dum man är egentligen. Vi är ju fina liksom – hur vi än ser ut. Så dumt! Har exakt samma med magen – den måste jag lära mig att tycka om bara. Annars måste den opereras och det vill jag inte.

Kram ❤️

Th
Th
4 years ago

Haha,jag är exakt likadan!! ❤

niinis
niinis
Reply to  Th
4 years ago

Haha! Sååå skönt att man inte är ensam. ❤️

Maggda
Maggda
4 years ago

Älskar din ärlighet.. Själv kämpar jag med att acceptera att det är ok att ha lite muffinsmage. Är tyvärr så skadad av mitt ex så hjärnspökena lever rövare i huvudet när jag sett mig i spegeln och säger att jag är fet och kan inte ha klänning! Men jag ska vinna över dom om det så tar hela livet!
Stor kram till dig

niinis
niinis
Reply to  Maggda
4 years ago

Men vilken idiot till ex! Tur du gjort dig av med honom.

Du, jag kämpar med samma sak. Exakt så. Skitsvårt är det att acceptera sig själv som man är, jobbar med det också.

Vi jobbar på det tillsammans!

Kram ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Jordgubbsrutor

© Niiinis Kitchenlife
Powered by ProAd
Follow
14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x