Är det dina barn?

Halloj!

Ja men vilken fart i kommentarsfältet. Älskar att komma in här och se massa kommentarer som kommit in. Nu är det lite roligare också när ni faktiskt ser mina svar. Ska dra en liten runda och kolla vad ni skrivit till mig när jag skrivit inlägget klart.

Alltså jag har ju bloggat på egen portal nu i säkert 1,5 år och ni har inte sett mina svar, så dryg ni måste tyckt att jag var.

Sitter i bilen med Mellan. Vi har varit och fixat pass åt honom. Finska pinnar som vi är så är det en resa till Sthlm och 1500 pix för att få ett pass. Nu ska han bli svenska medborgare så man slipper det här tjafset varje gång.

Jag föddes finsk och eftersom deras pappa och jag aldrig var gifta så föddes automatiskt barnen till finska medborgare. Det var ju snyggt när deras pappa skulle till Egypten med dom och kvistade in på polisstationen och bara: Jag vill skaffa pass till grabbarna och polisen bara…. Eeeh, de här barnen är inte svenska. Är det dina barn?

Oops, så bra koll va? My god, tur dom insåg att detta bara va en pappa med hemskt dålig koll. Annars hade de nog tagit barnen.

Nu ska han tillbaka till jobbet igen så hemåt vi far. Ville bara kika in och säga hej. Hörs senare!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
4 years ago

Haha jo lite har man funderat då man aldrig fått svar 🙂
Låter som en härlig utflykt ändå.

niinis
niinis
Reply to  Berit
4 years ago

Ja men jag förstår det, så märkligt för alla. Mig också för jag har ju inte heller fått svar…. Haha, så konstigt!

Eva
Eva
4 years ago

Ja man har verkligen undrat när du ifrågasatt ibland någon som inte tycker du svarar på kommentarer. Det är ju faktiskt så att det är inte roligt att kommentera nära man får noll respons. Då tröttnar man ju faktiskt att kommentera.
Så roligt ska bli nu då
Tror jag nämnde detta för dig för längesen att jag såg att det blev så men nämnde det nu igen i förra veckan.
Stor kram till dig och ha en underbar semester med din familj❤️

Eva
Eva
4 years ago

Alltså nu måste jag skriva igen. Gick in på nytt på din blogg. Ser en kommentar av Berit inget mer. Trycker på kommentera och ser inte att du svarat henne. Men såg det alldeles nyss när jag la en kommentar här att du svarat
Hmmm… skumt!

AnsoAnna
AnsoAnna
4 years ago

Haha ja jag har tänkt att var lite trist att inte få svar innan

Eva
Eva
4 years ago

Har du svarat någon i detta inlägget? Ser inga svar nu.

Eva
Eva
4 years ago

Det är nog fortfarande likadant med kommentarerna. Såg inget men när jag skrivit en kommentar ser jag att du svarat Berit.

Nästa inlägg

Är någon annan såhär knäpp?

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x