ANNONS
Integritet på Tailsweep

Är det dina barn?

/

Halloj!

Ja men vilken fart i kommentarsfältet. Älskar att komma in här och se massa kommentarer som kommit in. Nu är det lite roligare också när ni faktiskt ser mina svar. Ska dra en liten runda och kolla vad ni skrivit till mig när jag skrivit inlägget klart.

Alltså jag har ju bloggat på egen portal nu i säkert 1,5 år och ni har inte sett mina svar, så dryg ni måste tyckt att jag var.

Sitter i bilen med Mellan. Vi har varit och fixat pass åt honom. Finska pinnar som vi är så är det en resa till Sthlm och 1500 pix för att få ett pass. Nu ska han bli svenska medborgare så man slipper det här tjafset varje gång.

Jag föddes finsk och eftersom deras pappa och jag aldrig var gifta så föddes automatiskt barnen till finska medborgare. Det var ju snyggt när deras pappa skulle till Egypten med dom och kvistade in på polisstationen och bara: Jag vill skaffa pass till grabbarna och polisen bara…. Eeeh, de här barnen är inte svenska. Är det dina barn?

Oops, så bra koll va? My god, tur dom insåg att detta bara va en pappa med hemskt dålig koll. Annars hade de nog tagit barnen.

Nu ska han tillbaka till jobbet igen så hemåt vi far. Ville bara kika in och säga hej. Hörs senare!

Kram Nina

7
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00