Fotbollsfarsa

Morning!

Hela min gårdag tillbringades med att hjälpa min pappa med lite saker på hans kontor. Måste fortsätta idag också då vi inte blev helt klara igår.

I eftermiddag när Tony kommer hem ska vi äntligen också ta tag i resten av altanen. Bara det inte regnar….. så nu håller jag tummarna kan jag lova.

Som det ser ut nu så ser det ändå lovande ut för eftermiddagen. Hoppas inget hinner ändras.

Vilken väder-app kör ni med?

Jag växlar mellan YR och iPhones egna. Mamma säger att YR är bäst. Så idag väljer jag att lita på den.

Igår hemma hos mamma och pappa testade Milo den här masken i trä som de har hänger på väggen. Det kändes nästan som den var gjord för honom ju.

Igår eftermiddag hade Milo fotbollsavslutning med föräldramatch. Tony representerade oss i familjen.

Tycker ni inte att västarna satt perfekt på dessa 2 pappor? Haha…. vi fick skratta gott åt dessa västar igår!

Det blev en tajt match som slutade 8-8. Kan inte bli mycket jämnare än så! Här dribblade Jossan av två av kidsen och jag fick det på bild! ⚽️

Riktigt kul och trevligt. Ungarna var nog både stolta och skämdes lite över sina föräldrar en smula. Fick höra att några av ungarna tyckte att Milos pappa var bäst. Inte fy skam för en snart 40 årig farbror.

Här hemma har det hunnits med lite lugna andningsövningar och småmeditation på en dyna på altanen på baksidan. Bästa starten på dagen och något jag tänkt att jag ska göra så ofta jag kan. Tar typ 5 minuter och sänker mina axlar med minst 5 cm varje gång jag kör den. Ni vet de där stressade axlarna som nästan sitter smetat mot öronen ibland? Jädrigt najs är det och gör en omstart på mig känns det som.

Sedan blev det frukost och kattstirr. Hon sitter såhär och trycker sitt fejs mot mig och så släpper hon mig inte med blicken. Knasig är vad hon är.

Nu ska jag snart klä på mig och så ska vi åka till pappas kontor och fortsätta. Sen känns det som jag ska ta med Milo på något skoj. Vi får se vad det blir?

Ha en fin dag så hörs vi sen.

Kram Nina

6
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
5 years ago

Kollar flera olika väderappar typ en gång i timmen och är lika nervös varje gång sen så troe jag alltid på den som visar bäst för stunden

niinis
niinis
Reply to  Therese @bakaochlagamat
5 years ago

Haha! Smart!

Sofia F
Sofia F
5 years ago

Majlis blick säger mest: Jag älskar dig mamma…… Helt underbar bild

niinis
niinis
Reply to  Sofia F
5 years ago

Åh, gråtfärdig. ❤️

Nästa inlägg

Altan nästan klar

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x