Framme i Leksand

Hej på er!

Natt redan, men det är helt ljust här fortfarande. Leksand ligger ju en bit uppåt ifrån oss så det blir säkert skillnad. Älskar ljuset!

Milo vid stranden här på campingen.

Vi ligger och myser med tända ljus här i Vagnhild. Milo ser fram emot att få sova riktigt skönt som han säger.

Han ÄLSKAR att sova i husvagnen. Det är det bästa jag vet säger han. Jag kommer förmodligen säga samma när vi köpt nya madrasser. Helt ok när det bara är ett par nätter, värre när det blir en hel vecka. Men vi ska inhandla resårmadrass har vi bestämt. Ska bara hitta en som inte är så hög.

Älskar detta alltså! Ni anar inte vilken avkoppling detta är alltså. Finns inget att göra förutom att dammsuga 2 kvadrat, diska en fjuttdisk och plocka undan lite kläder. Resten är kul och avkoppling liksom. Här kan man inte ta tag i stora projekt, man tvingas till avkoppling. Helt perfekt!

Nu ska jag slå på någon serie. Sen är det natti natti. Imorgon väntar en dag på Sommarland. Vi håller tummar för uppehåll.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria Persson
Maria Persson
4 years ago

Visst är det mysigt. Våra barn är också uppfödda med en ”Vagnhild”. Det började innan vi fått barn och har sedan fortsatt och nu åker vi husbil och barnen är stora med eget liv dock har äldsta sonen egen husbil efter några party vagnar 😉 men det jag kom att tänka på var er matta. Har ni lagt in en vanlig heltäckningsmatta? Delad? Vi behöver ny matta till husbilen men de vill ha en sisådär 5-8000kr. beroende på vart man köper.
Ha en go tur, njut och koppla av.
Kram från SkåneMaria <3

niinis
niinis
Reply to  Maria Persson
4 years ago

Jag har lagt in en balkongmatta. Ville ha något billigt som är lätt att typ byta varje år. Den blir ju skitig liksom…..absolut inte värt att lägga flera tusen på känner jag. Funkar superbra med denna!

Kram på dig! ❤️❤️❤️

carina
carina
Reply to  Maria Persson
4 years ago

Vi har sån matta i uterummet på 20 kvadrat och den kostade ca 1500 kronor för hela rummet.

Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Sååå mysigt att campa. Tyvärr känner inte sambon samma..

niinis
niinis
Reply to  Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Ja då är det lite svårt att få ihop det, vill ju till att båda gillar samma.

Nästa inlägg

Altanfix och på väg

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x