ANNONS
Integritet på Tailsweep

Framme i Leksand

/

Hej på er!

Natt redan, men det är helt ljust här fortfarande. Leksand ligger ju en bit uppåt ifrån oss så det blir säkert skillnad. Älskar ljuset!

Milo vid stranden här på campingen.

Vi ligger och myser med tända ljus här i Vagnhild. Milo ser fram emot att få sova riktigt skönt som han säger.

Han ÄLSKAR att sova i husvagnen. Det är det bästa jag vet säger han. Jag kommer förmodligen säga samma när vi köpt nya madrasser. Helt ok när det bara är ett par nätter, värre när det blir en hel vecka. Men vi ska inhandla resårmadrass har vi bestämt. Ska bara hitta en som inte är så hög.

Älskar detta alltså! Ni anar inte vilken avkoppling detta är alltså. Finns inget att göra förutom att dammsuga 2 kvadrat, diska en fjuttdisk och plocka undan lite kläder. Resten är kul och avkoppling liksom. Här kan man inte ta tag i stora projekt, man tvingas till avkoppling. Helt perfekt!

Nu ska jag slå på någon serie. Sen är det natti natti. Imorgon väntar en dag på Sommarland. Vi håller tummar för uppehåll.

Kram Nina

5
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00