Äventyret kan börja

Morning från Leksand Sommarland!

Wow, sov som en kratta inatt alltså. Helt bedrövligt. Kan bero på att milo somnade i vår säng och jag blev kvar i soffan. Well well, efter ca 4 timmars sömn får man vara glad åndå att solen skiner här i Leksand idag.

Vi startade med frukost på Leksand Strand. Vi satt verkligen precis vid vattnet och bara mös. Solen gassade från klarblå himmel så det blev ju fetaste bonusen för oss det.

Nu väntar en dag med äventyr må ni tro!

Hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
5 years ago

En fråga som jag tänkt på flera gr när du/ ni åker iväg på utflykter lekland mm vill han inte ha med kompis / kompisar ? Jag skulle aldrig få med någon av mina barn med bara vuxna .. men han nöjer sig ändå ?

niinis
niinis
Reply to  Anna
5 years ago

Nä, han åker gärna med med bara oss, dock så har vi med kompisar till honom ibland….du har nog bara missat det. Händer ofta att han träffar kompisar på resorna vi varit på också, idag t ex….men det är ju inga personer jag skulle skriva om eller visa här på bloggen som du säkert förstår.

Är såå glad så länge vi får med honom! Vet ju att det inte är för alltid. ❤️

Nästa inlägg

Framme i Leksand

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x