Bad

Hallihallå!

Vet ni? I morse sov vi till 09.30! Say what? Var det någon som klubbade mig i skallen? Fattar inte? Hela dagen hade ju nästan gått…. hahaha!

Sitter här på baksidan och skriver till dig. Har suttit och tittat på Milo som orkade vänta tills poolen blev 32 grader varm. Sen hoppade han i och sen har han badat i 2 timmar. Själv väntar jag till den står på 40 grader, sen ska jag njuta.

Milo har varit iväg och spelat fotboll med sina kompisar så det passade ju perfekt med en dusch och plask i bubbelkoppen när han kom hem. Han älskar den här lilla poolen, vi med, snacka om en liten kopp med vardagslyx.

Äntligen är vi i stort sett klara. I alla fall så klara så uteplatsen funkar till det den ska funka till. Frukost, häng, bad och mys. Det som fattas och ska fixas gör vi lite varefter. Måla, växter, mattor och lite annat.

Enkelt och lite och slit och släpigt är känslan. Kändes typ bråttom att få den funktionell. Då spelar inte allt det andra så stor roll. Här vill man kunna ligga och ta en powernap, sola lite, bada i bubbelkoppen, dricka en kopp te och bara andas. Det funkar det utmärkt till.

Ska ta bättre bilder sen så man ser helheten. Tänk vad en liten utbyggnad på uteplatsen på ca 12 kvadrat kan göra?

Nu ska jag slå på en film tror jag. Så skönt att bara vara nu. Hörs sen!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Underbara produkter

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x