Underbara produkter

Inlägget innehåller annonslänkar för Dr Sannas

Fötter! Ja men såååå jäkla äckligt! Jag har äckelkänslor inför fötter. Beundrar på riktigt dom som håller på med fötter i sitt jobb. Jag skulle aldrig i min kofot göra något dylikt. Ungarnas fötter går bra att ta på och fixa med, mina egna såklart också men andras. Blööööök…. jag spyr! Någon som känner igen sig?

På sommaren försöker jag alltid vara lite noga med mina egna fötter. Ja men du vet lite lack på tånaglarna, inga torra hälar eller hårdheter osv. Man går ofta i sandaler och visar de där fossingarna mest hela tiden.

Vill prata om det här märket. Hade aldrig hört talas om de tills jag fick en förfrågan om att prova några produkter? Jag läste på lite om märket och kände att jag absolut ville testa. Dr Sannas heter det.

Här har ni mina favoriter!

>>FOTBALSAM<<

Såååå fantastiskt! Mina fötter är lena som skinkorna på en barnrumpa. Jag gör så att jag smörjer in fötterna efter duschen på morgonen, tar på mig ett par strumpor och låter de gojsa in sig i typ 10 min. Duschar jag på kvällen gör jag samma. Sen tar jag av mig strumporna och låter de lufta. Sen är fötterna perfekta.

Den har vunnit pris för Bästa fotkräm i Organic Beauty award och jag kan verkligen förstå det! Den innehåller ringblomsextrakt som har höga halter av ämnen som stimulerar t ex hälarnas läkeprocess. Bästa bästa jag testat!!!

>>ANSIKTSMIST<<

Den här har jag i väskan hela tiden. Bästa ansiktsmisten jag provat. För det första är själva sprayen underbar. Det är som att få en dimma av något fantastiskt i ansiktet. Doften är nämligen crazy good! Perfekt spray som inte är för hård. Jag sprejar den alltid över min makeup, sprayen gör så att din makeup sitter perfekt hela dagen. T.o.m mascaran sitter bättre tycker jag. Jag älskar att den ger fukt också. Absolut bästa jag haft alla kategorier!

Är sååå impad av dessa produkter och tänk att jag inte ens hade en aning om att det fanns!?

Det finns en >>HÄLSOSÅPA<< som jag provar nu. Använder den som duschkräm. Ämen wow! Har aldrig känt mig så ren och fräsch. T.o.m hört talas om att folk fått bort långvariga hudproblem som eksem och acne med den! Funkar fint att tvätta fiffi med också.

Alla produkter hos Dr Sannas är miljövänliga då det är helt naturliga, ekologiska och så är det veganska. Hur bra? Du måste testa om du har möjlighet.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helena
Helena
4 years ago

Ha, ha, håller helt mrd dig när det gäller fötter. Örk, helt enkelt! Min bror är likadan! Dålig på att sköta om mina egna så det här var ju bra tips. Tur för dig att Tony inte tycker fötter är äckliga!

Carola
Carola
4 years ago

Bästa produkterna, prova ansiktskrämerna och bodylotion den är bästa jag provat.
Kram Carola ❤️

V
V
4 years ago

Själv rekommenderar jag Locobase fet kräm. Kostar ex. 42kr för 100ml på Apotea. Otroligt dryg, en tub räcker länge.
Dr Sannas är säkert bra men i mitt tycke för dyr (179kr för 75 ml).

niinis
niinis
Reply to  V
4 years ago

Jag har testat Locobase också, den är bra men ljusår ifrån lika bra som Dr Sannas. Dr Sannas är också otroligt dryg så dessa 75 ml kommer räcka i en evighet. Det är ju lite så att man får det man betalar för. Funkar Locobase toppen på dig så är ju det super.

Nästa inlägg

Hallonbullar

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x