Dessa utflykter ❤️

Gokväll raringar!

Så sent jag är uppe om kvällarna nu. Kan knappt sluta tjata om det för det är verkligen fascinerande. Halva året sover jag ju i dvala från tidig kväll men såhär års är jag som alla andra. Vilket lyx liksom! Jag njuter verkligen för fullt.

I eftermiddags tog vi cyklarna och cyklade till stranden. Jag är lycklig och tacksam varje dag för att vi har så nära till vattnet.

Tony och Milo stod och passade varandra med fotbollen. Jag satt mest och försökte skrämma bort måsjävlarna. Ni som följer mig på Instagram och kikar på mina storys vet vad jag pratar om.

Vi hade med oss lite ”fika”. På sommarlovet kan det handla om Pringles chips och crush dricka. Måste tipsa om den. Köpte den på Matsmart nämligen och blev så glatt överraskad över hur god den var. Köpte ett helt flak så det var ju tur att den smakade.

Inte sponsrad alls eller att detta är ett samarbete, vill bara tipsa om >>Matsmart<< för dig som vill hjälpa till att rädda mat och produkter som är på väg att gå ut i datum. Det är billigare och så tänker man på miljön också. Det kastas ju annars, hur onödigt?

Jag fick tipset här på bloggen och hade aldrig handlat där tidigare. Nu slänger jag iväg en beställning ett par ggr i månaden. Sist köpte jag massa bakprodukter t ex.

En härlig mysstund blev det. Älskar dessa små utflykter. Imorgon är utflykten att vi ska åka och plocka jordgubbar. Var väl 25 år sen sist eller något. Har för mig att jag åt allt jag plockade….

Måsjävlarna fick lite chips innan vi åkte i alla fall. Det gjorde dem glada tror jag. Hur ser en mås ut när den är glad ens?

Nu är det bara natti kvar hörni. Ska njuta av lite fotpill här nu. Tur inte karl hatar fötter lika mycket som jag.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bad

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x