ANNONS

Älskade gurkmeja

/

Inlägget skrivet i samarbete med Kosttillskottguiden

Ja ni vet ju vid det här laget att jag äter tillskott för att må bättre. Mitt mående är ljusår ifrån hur jag hade det och mådde tidigare. Är så tacksam att man genom naturliga tillskott kan få den här formen av hjälp.

Läste just om gurkmeja som jag äter varje dag på Kosttillskottguiden. Vill du läsa på massor om just kosttillskott rekommenderar jag den sidan varmt, där finns massor med bra och seriös information. Alltså det rackarns kosttillskottet (gurkmeja) har ju nästan fått bort mina IBS skov. Kan känna av magen när jag slarvat alldeles för mycket med kosten men överlag så är IBS:en 1000 ggr bättre idag.

När vi, som nu på Söndag, ska resa bort så är det de första Tony frågar: ”Är tillskotten med?” Haha…. Jag åker ingenstans utan min pensionärstablettlåda. När vi var utomlands så trodde nog städerskan att där bodde en pillerist.

Idag ska jag åka och bunkra upp inför resan på Söndag. En av de absolut viktigaste, min gurkmeja som du kan läsa om på Kosttillskottguiden är nästan slut. Den är jag inte utan en endaste dag. Klickar du på länken (gurkmeja länken) så kan du läsa om alla fördelar med den. Jag har fått otrolig hjälp av den med min mage t ex. Det finns en hel drös med saker den är bra för nämligen!

Det sägs ju t ex att gurkmejan ska vara det mest effektiva näringstillskottet i existensen tid. Det har gjort stora högkvalitativa studier på detta som visar fantastiska fördelar för kropp och hjärna.

Gurkmejan smälter fetter, minskar uppblåsthet, ger förbättrad hud (t ex hjälper den acne, psoriasis och eksem), den är kraftfullt antiinflammatorisk som kan jämföras med vissa läkemedel. Studier visar att den hjälper mot ledvärk och reumatologiska sjukdomar, hjälper vid inflammatoriska tarmsjukdomar, lindrar matsmältningsbesvär m.m. m.m. Klickar du på länken ovan som sagt så kan du läsa allt!

Jag är en levande reklampelare på hur bra den funkar på mig i all fall.

Nu rusa vidare!

Kram Nina

9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00