Surmutta

Goodmorning!

Rise and shine…. sov lite bättre inatt så nu hoppas vi humöret vänder idag. Orkar inte vara en surmutta i all evighet även om det faktiskt inte är något man väljer….. Har världens bästa lista på sätt att må bra som jag tänkte dela med mig av sen. Om du kanske också vill ha lite hjälp på traven, den var grymt bra!

Idag ska vi börja förbereda så smått inför vår roadtrip till Båstad. På Söndag åker vi ned ett gäng och ska hänga tillsammans i några dagar. Inga barn är med utan helt och hållet en vuxenresa. Vi är medbjudna av våra vänner Mattias & Ulrika, vi blir 8 pers sammanlagt. Vi ska bo i ett stort hus tillsammans så jag tror det kan bli hur mysigt som helst.

Tony är som ett barn, han ska nämligen få köra en av sina drömmars bil ned till Båstad. Han har sett den i verkligheten och fått lyssna på motorn. Det var som han sett Milo födas typ. Hahaha…. Dom ögonen liksom, sån kärlek och nyfikenhet som de visade. Själv kommer jag väl sitta och peka med hela handen och skrika stopp när jag blir för rädd.

Igår kväll var det rätt varmt ute på altanen fast klockan var sent. Det var så jädrans mysigt med all belysning där.

Ljusslingan som jag pratade om i >>gårdagens inlägg<< lös så vackert. Det är något annorlunda med ljusslingor som jag bara älskar. Skenet och enkelheten och att de går att hänga nästan var som helst.

Har några batteriljus på timer också. Kan rekommenderas om man inte orkar hålla på och tända och släcka hela tiden. Dessutom ser det alltid ut som om någon är hemma.

Nu ska jag gå upp och ta mitt morgonbad, vill helst gå ut och gå också. Kanske börjar med det? Vi får se hur det blir…. Vi hörs senare.

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Börjar bli färdigt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x