Brun

Morning!

Ja här sitter jag på altanen, det är fortfarande blött sen gårdagens regn men likt förbaskat så sitter jag här och äter min frulle. Inga konstigheter!

Har smörjt brun utan sol 2 ggr per dag nu för att få upp lite färg tills vi åker. Jag blir ju inte brun alls på sommaren då jag aldrig solar. Ser flammigt ut på knät men det är det inte, har ett gammalt ärr där bara som det fastnat lite mer i. Brukar ta en liten skrubbvante och skrubba på såna fläckar så blir det toppen!

Har testat en ny brun utan sol IGEN! Haha… Jag ger mig inte. Nä men Terece tipsade och jag blev tvungen att testa den också nu. Å jädrar vad brun jag blivit. Sån fin lite rödaktig brun, tycker alltid jag blivit sådär smutsigt brun men med denna blir som utomlandsbrun.

Skriver mer om den sen. Nu måste vi göra oss redo för att åka iväg. Lite ärenden ska fixas på förmiddagen, sen hem och packa.

Hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helen
Helen
4 years ago

Hej! Har också svårt å få bruna ben. En dum fråga kanske, men hur gör du med håren på benen? Rakar du eller vaxar du bort dom? Trööött på å raka benen . Har du ngt tips? Tacksam för svar. Tack för fin blogg!

Mamma till 3
Mamma till 3
Reply to  Helen
4 years ago

Hej Helene.
Jag gjorde så att jag sparade ut håret på benen. Gick till en vaxsalong som vaxade benen . Eftersom håret växer i olika takt så kommer det inom några veckor nytt hår, inte lika mycket som vanligt.

Köpte egen vaxvärmare och vaxar nu mina egna ben. Först med hjälp av familjen hahaha.

Jag har märkt grovt hår så jag fick raka benen jämnt förut och även huden tar ju skada av det. Och det blir ju så dyrt att köpa rakblad hela tiden.

Nu mår min hud så bra och nu kommer det så lite hår så nu vaxar jag mina ben själv.

Kan rekommendera vaxkassetter istället för varm vax i burk. Enklare att applicera och mindre kladd.

Hoppas Du hittar en lösning för dig .

Ha en fin sommar

Helen
Helen
Reply to  Mamma till 3
4 years ago

Mamma till 3
Tack snälla för svar! Ha en fin sommar du med!

Frida
Frida
4 years ago

Jädrar vad brun . Väntar med spänning på inlägg om den nya du testat

Annett
Annett
4 years ago

Jag precis testat Ida Wargs spray bus och tycker den är bra

Nästa inlägg

Härlig dag och snyggt mode

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x