Fint på vägen

Halloj igen!

Ja som sagt, här ligger jag i sängen nu. Vi har varit nere och käkat och nu är det nattlinne på och TV-kväll resten av kvällen. Solen gassar utanför så vi verkar ha tagit vädret med oss uppåt.

Här går solen ned så sent också. Jag kollade nu och solen skulle gå ned 22.18 och upp 03.14. Hos mormor har precis midnattssolen slutat, men solen går ned strax innan 12 på natten och upp vid kvart i 2 (också på natten). Älskar det ljuset där uppe!

Vi stannade till ytterligare en gång på vägen hit. Underbara Höga Kusten. Det är verkligen ”breathtaking” att bara stå här och titta på den sjukt maffiga bron. Vi käkade glass och njöt av utsikten. Milo körde parkour och sprang av sig lite. Perfekt för att orka sitta i bilen i timmar.

Vi har bokat ett hotell som ligger precis bredvid vägen. Det var bara att ta av så låg det där. Hotell Entré Norr heter det. Trevlig personal och riktigt fint rum. Så svårt när man bokar något man aldrig varit till. På detta var det många som skrivit att de var supernöjda så då tänkte jag att det måste vara bra. I priset ingick både middagsbuffé och frukost åt oss alla så hittills är vi toppennöjda. Ej sponsrat, bara ett tips om du åker i krokarna.

Tony har hunnit träna och jag & Milo har spelat biljard och hockey. Tony hann också prova efter han varit och duschat.

Nu är det detta kvar bara. Min mage är inte 100 så det känns skönt att ligga på ett hotellrum och få vila lite.

Ha en fin kväll raringar! Kul att ni hänger med oss på den här resan.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Vi har faktiskt haft ganska fint väder här uppe ett tag nu fast värmen kom häromdagen

Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Och höga kusten är underbar! Fast just på den rastplatsen fick vi tväravsluta vår semester förra året och åka raka vägen hem med illamående och hink i famnen. Nåväl, fina bilder hann vi ta så det är det vi får minnas

Nästa inlägg

Frågor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x