ANNONS

Vågar inte fisa

/

Godmorgon!

Då sitter vi i bilen igen. Både min och Tonys mage är lite i olag så det är med viss spänning man sitter här. Ja alltså, Tony sa nyss: Jag vågar inte ens fisa”. Ja då vet ni ungefär vilken nivå det hela ligger på. Hahaha…. Håll era tummar för oss är ni snälla.

Dock så kom jag precis på vad Tonys problem med magen är. Jo, äter man 2 tuggummipaket så får man lite skylla sig själv.

”Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.” Där har vi’t!

Vi startade dagen med en dusch, sen blev det frukost nere i restaurangen. Fanns tyvärr inget laktosfritt men jag fick äta det jag kunde. Att äta laktos nu är nog ingen god idé. Mitt tips till alla caféer, restauranger och hotell är att ALLTID ha laktosfria alternativ. Detta kan nämligen vara en av anledningarna till varför man väljer bort ställen. Bara ett tips i all välmening. Tony och Milo tyckte i alla fall att frukosten var toppen på vårt lilla hotell, ja dom som inte behöver tänka på laktos.

Vi vinkade hejdå till vårt lilla mysiga hotell på vägen och gav oss ut i det fantastiska vädret. Här är det 22 grader och knallsol. I Sodankylä hos mormor ska det vara 27 grader och sol. Wow! ☀️☀️☀️

Vi hörs senare hörni. Nu ska jag vara lite sällskap i bilen här.

Kram Nina

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00