Värstingprodukt

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Dags för lite skönhetstips. Nu har jag provat några produkter som jag varit så jäkla nyfiken på. Dock så är jag ju känslig i min hud och måste alltid vara försiktig när jag testar produkter.

Till att börja med så ville jag ha en fuktgivare till kroppen som hette duga! Fick läsa om >>Clarins body lotion (REA nu)<< och se att många var nöjda med den. Det är en superfukt som jag smörjer in kroppen med. Den är dessutom lite sammandragande och doftar ljuvligt. Älskar hur jag doftar efter duschen när jag just smort mig. En bra fuktkräm är perfekt när man använder mycket BUS. Det torkar nämligen ut huden. Håller du dock efter med fukt så håller sig huden fint återfuktad och så håller bus:en längre.

Den andra är Lancomes värsting serum. Ju äldre hud desto mer påkostad produkt typ. Den här har jag klurat på länge men inte vågat ifall jag skulle bli känslig. Frågade dock i en skönhetsbutik om jag kunde prova lite och det hände inget så då kunde jag beställa den. Den här värstingen betar av inte mindre än 10 olika förbättringar för din hud!

10 grundläggande tecken på ungdomlig hud både dag och natt:

* KLARHET

* HUDSTRUKTUR

* UTSTRÅLNING

* ELASTICITET

* JÄMN HUDTON

* SPÄNSTIGHET

* FINA LINJER

* FASTHET

* SLAPP HUD

* DJUPA RYNKOR

Efter jag droppat och smort på detta så känns min hud så sjukt mjuk, slät och smidig. Det är som den suger in på 2 sekunder och efter en stund känner man hur den stramar till. Det är som att det är då som ”the magic happens”.  Jag smörjer mitt manchesterbröst, min kalkonhals och arga rynkan för glatta livet.

Nu såg jag att den här rackarn var slutsåld, kan förstå det för den är verkligen fantastisk. Om du vill kan du lägga in om bevakning så får du info direkt när den kommer in igen. HÄR kan du göra det!

Här har ni världens bästa Solskyddsfaktor (REA nu). Alltså världens bästa! Inget kladd, går in i huden direkt. Doftar ljuvligt och håller såå bra! Tony kör 30 (när jag skäller på honom om det, annars hoppar han typ över puckot) och jag kör alltid 50.

Japp det var lite skönhetstips!

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lågkolhydratsbröd i micron

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x