Födelsedagsvecka

Ja augusti är här. Snart är det dags för mig att fylla år igen. Jag tillhör den märkliga skaran människor som tycker om att fylla år och ser fram emot det på riktigt. Som ett barn. Förväntansfull i flera dagar och en stor längtan.

I år ska jag dessutom, efter världens bästa tips, införa födelsedagsvecka! Ja men hur bra? Då får man liksom fylla år en hel vecka, hur trevligt?

Jag tänker givetvis inte presenter i en hel vecka men jag tänker ”göra-något-mysigt-varje-dag” vecka. Ska planera redan nu så det blir en riktigt härlig födelsedagsvecka! Bästa bästa!

Min 45 årsdag

I många många år så bakade jag mig sönder och samman på min kalasdag. När gästerna sedan kom stod jag där med platta hälar, ond rygg och svettig panna och hade njutit typ NOLL av min dag. Lagom till min 45 årsdag ändrades det. Då tog vi en heldag i storstan, jag gick på pedikyr, sen käkade vi jättegod mat med mamma & pappa och alla ungarna. Så jäkla mysigt!

Sedan den dagen så bestämde vi att en födelsedag, i den mån det går, ska handla om att göra det man tycker om. Inte så dumt alls ska jag säga er!

Apropå outfiten här ovan, som jag trivdes riktigt bra i, så måste jag använda blus och kjol mer.

1) HÄR // 2) HÄR // 3) HÄR // 4) HÄR

1) HÄR // 2) HÄR // 3) HÄR // 4) HÄR

Kolla så mycket fint! Det får kanske bli blus & kjol på min födelsedag igen?

Bara 2 veckor kvar till min födelsedagsvecka börjar. Kanske ska det bli en riktig födelsedagsvecka här på bloggen också? Jag får klura på den….

Kram Nina

9
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Kräftis

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x