Egen säng

Hej och hallå!

Mina ögon går i kors här, snart bara kväll och natti natti kvar. Det gick fint att komma hem, Majlis var inte sådär överlycklig när vi bara varit borta ett dygn…

Rullsand var mysigt som vanligt. Dock så var det många som åkte hem idag så campingen stod sådär lite halvt ödsligt. Vädret gjorde inte saken bättre heller.

Milo fick sig dock ett ”fotbad” nere vid havskanten. Det är långgrunt som tusan så där kan man knata långt utan att komma ned särskilt djupt.

Älskar att hitta fjädrar. Ja, nej, jag plockar inte upp dem utan tycker bara de är härligt när de dyker upp. De har en alldeles speciell betydelse för mig.

Min älskling ❤️ Ser ni den äldsta älsklingen jag har då? Tony alltså….

Gungorna testades, till att börja med dessa. Kan uppleva att jag får så inihelskotta ont i sidorna av rumpan att sitta i en sån här gunga. Ärslet är liksom för brett…..

Hur härlig gunga? Den här skulle min rumpa också få plats i.

Äsch, gick åt helsicke på minigolfen. Tony spöa mig med 10 poäng…. Milo börjar pinna ikapp också. Snart kommer det vara svårt att slå honom också.

Blev trots allt en mysig dag idag. Men ska ärligt säga att det är riktigt skönt att vara hemma i sitt eget och få sova i sin säng inatt.

Natti natti!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Värmen…var är du?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x