Värmen…var är du?

Halloj!

Vi är redan på väg hem från Rullsand. Vi tröttnade lite på det trista vädret. Huuu, idag har det känts lite höstlikt i luften. Vill inte än, är inte redo. Lite mer sommar skulle inte göra något alls faktiskt. ”Mellan” har varmt och skönt så det räcker och blir över i alla fall. Typ 34 och sol hela tiden!

Har kollat lite flyg ned till Palma nu men herreminjeee så dyrt det är just nu. Sjukt dyrt!

Måste ändå säga att vi haft galet tur med vädret denna sommaren. Vi har haft tur och fått med oss solen till de flesta ställen vi åkt till.

Första dagen i Båstad som var vår första officiella semesterdag var lite mulen. Det var då vi var på tennis. Men sen sprack det upp och blev hur fint som helst.

Gänget utanför centercourt. Jag i mina första lite vidare jeans med fransar längst ned….

Trenden med vidare jeans har tagit tid för mig alltså. Har känts helt fel med tanke på att man gått omkring med svintajta jeans för det mesta.

Men så i Båstad slog jag till med att ha kavaj och just såna jeans. Visade sig vara hur härligt som helst ju. Tipsar om lite härliga varianter på det nedan.

1) HÄR // 2) HÄR // 3) HÄR // 4) HÄR

1) HÄR // 2) HÄR // 3) HÄR // 4) HÄR

Hörni! Nu är vi snart hemma från Rullsand. Istället för att ha kommit hem imorgon så kommer vi hem ikväll, rätt skönt faktiskt!

Har lite bilder från dagen jag tänkte visa dig sen. Men nu först kramas med katt. Thedde berättade att hon legat på sin sovplats nästan hela tiden sen vi åkte. Inte kommit ned fast de suttit nere och kollat TV och allt, bara typ ätit och gått upp igen. Hon blir en riktig surkärring när jag åker hemifrån. Ska bli kul och se hur fort hon kommer ner nu när vi kommer hem….

Hörs sen!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Morning från Rullsand

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x