ANNONS

Morning från Rullsand

/

Morning!

Huj, jag som brukar sova gott i husvagnen har sovit som en riktig kratta inatt. Låg vaken i flera timmar.

”Mellan” var ute på galej på Mallis inatt och då blev jag lite extra orolig…. gullig som han var så sms:ade han mig så jag slapp att vara orolig men det hela började men att mitt sms inte kom fram, du vet när sms-bubblan blir grön istället för blå. När man vet att det inte kommer fram till honom… ja då drog katastroftankarna fram i natten. Han svarade dock senare vilket var jädrans skönt, men efter att katastroftankarna nuddat en så har man svårt att koppla av.

Ibland blir jag bara så trött på mina katastroftankar och att min hjärna alltid tänker det värsta. Mitt i natten när ingen annan är vaken kryddas också allt modell 3000. Som att natten gör allt värre….

Husvagnshäng

Milos säng har knakat som fasen inatt dessutom, han sover ju som i en överslaf ovanför oss och den har knakat varje gång han vänt sig. Han sov oroligt så då rörde han sig jättemycket. Vi måste bygga om hans säng tror jag, det är något med underdelen av hans säng och ribborna som löper över som gör att det knistrar, knastrar och knakar.

Tack & lov så tog jag med dessa i väskan. Så övergrymt bra. När jag väl kom på att dessa låg i väskan så blev det verkligen knäpptyst med de här på.

Här har vi just börjat fixa frukost åt oss. Vi har tänt upp ljusen, det har regnat inatt här så det kändes lite rått på morgonen.

Får se vad vi hittar på idag? Vädret ska spricka upp på dagen. Jag ska nog i alla fall spöa familjen i minigolf. Det är standard när vi är här. Är sååå sugen på att baka också. Vi har ugn med oss så jag skulle kunna, men då behöver jag åka en sväng till affären för att inhandla lite grejer. Vi får se?

Önskar dig en skön Söndag, vi hörs senare!

Kram Nina

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00