Morning från Rullsand

Morning!

Huj, jag som brukar sova gott i husvagnen har sovit som en riktig kratta inatt. Låg vaken i flera timmar.

”Mellan” var ute på galej på Mallis inatt och då blev jag lite extra orolig…. gullig som han var så sms:ade han mig så jag slapp att vara orolig men det hela började men att mitt sms inte kom fram, du vet när sms-bubblan blir grön istället för blå. När man vet att det inte kommer fram till honom… ja då drog katastroftankarna fram i natten. Han svarade dock senare vilket var jädrans skönt, men efter att katastroftankarna nuddat en så har man svårt att koppla av.

Ibland blir jag bara så trött på mina katastroftankar och att min hjärna alltid tänker det värsta. Mitt i natten när ingen annan är vaken kryddas också allt modell 3000. Som att natten gör allt värre….

Husvagnshäng

Milos säng har knakat som fasen inatt dessutom, han sover ju som i en överslaf ovanför oss och den har knakat varje gång han vänt sig. Han sov oroligt så då rörde han sig jättemycket. Vi måste bygga om hans säng tror jag, det är något med underdelen av hans säng och ribborna som löper över som gör att det knistrar, knastrar och knakar.

Tack & lov så tog jag med dessa i väskan. Så övergrymt bra. När jag väl kom på att dessa låg i väskan så blev det verkligen knäpptyst med de här på.

Här har vi just börjat fixa frukost åt oss. Vi har tänt upp ljusen, det har regnat inatt här så det kändes lite rått på morgonen.

Får se vad vi hittar på idag? Vädret ska spricka upp på dagen. Jag ska nog i alla fall spöa familjen i minigolf. Det är standard när vi är här. Är sååå sugen på att baka också. Vi har ugn med oss så jag skulle kunna, men då behöver jag åka en sväng till affären för att inhandla lite grejer. Vi får se?

Önskar dig en skön Söndag, vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

13 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sophia
Sophia
4 years ago

Åhh jag känner sä igen mig med katastoftankarna MEN jag fick väldigt bra hjälp av en kurator, fick lära mig att tänka på ett annat sätt och det har hjälpt oerhört mycket, ibland kan jag inte stoppa dem men oftast funkar verktygen jag fick.. hoppas ni får en fin dag…

niinis
niinis
Reply to  Sophia
4 years ago

Ja jag har också lärt mig på terapin jag gått på men ibland får man sina dippar.

Sara
Sara
4 years ago

Så ledsamt att du ska vara så orolig❣️! Men…han såg ut att njuta av Palma och utelivet såg jag här på IG. Party on!!

niinis
niinis
Reply to  Sara
4 years ago

Ja honom gick det minsann ingen nöd på. Värre med hans morsa!

anne
anne
4 years ago

Måste fråga.. Var har du köpt öronpropparna?
Måste ha nåt som gör det tyst.

niinis
niinis
Reply to  anne
4 years ago

Dom är från Porsche, följde med i ett sånt fint etui som jag fick av vår vän Mattias. Sms:ade honom och frågade om man kunde köpa dom. De får man tydligen när man går på vip-kväll hos dom eller när man köper en sportjacka. Ska se om jag kanske kan få lotta ut såna nångång. Dom var grymt bra! ❤️

Anna
Anna
4 years ago

Rekommenderar lite kbt-terapi för de där katastroftankarna så du kan hantera dem eller t o m bli av med dem. Har själv fått god hjälp av kbt så det är verkligen inte något jag bara säger. Din son är vuxen och kan säkert ta hand om sig alldeles utmärkt, onödigt att du ska oroa dig om det inte är befogat. Måste vara lite jobbigt även för honom när han vet att du är så orolig…?

niinis
niinis
Reply to  Anna
4 years ago

Är nog dessvärre oroligt lagd, ett släktdrag som följt med länge. Har fått terapi för min oro men får fortfarande mina dippar.

Malin
Malin
4 years ago

Usch så jobbigt att känna så, man rår inte för det o magen gör ont.
Men du, att bubblan blir grön BETYDER inte att det INTE kommer fram, det betyder att han/ hon inte har ett wi-fi som gör att det blir iMessage ( blått) men kommer fram gör det.. Tänk på det nästa gång, så känns det nog liiiite bättre.. stor kram från mig..

niinis
niinis
Reply to  Malin
4 years ago

Ja jag vet, men det kan ju också vara så att när telefonen är avstängd så går det fram som ett sms och inget iMessage. Då blir den grön också. Det var där jag fastnade lite inatt. Kram till dig! ❤️

Malin
Malin
Reply to  niinis
4 years ago

♥️♥️♥️

Camilla
Camilla
4 years ago

Det är skönt att höra att det inte bara är jag som är orolig för mina barn. När natten kommer så blir ju allt så mycket värre. Saker som inte är något blir jätteproblem på natten. Styrkekramar till dig !

niinis
niinis
Reply to  Camilla
4 years ago

Skönt för mig också att höra att jag inte är ensam. ❤️❤️❤️ Exakt så som du beskriver det är det verkligen. Blir värre bara för atr det är natt….

Kram & Tack! ❤️

Nästa inlägg

Flösch de luxe middag

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x