MYSDAG

Hej älsklingar!

Hemma i soffan igen. Vi fick världens härligaste spontandag idag. Vi fick ett ryck idag och bara kände att vi ville åka iväg någonstans. Kanske äta lite gott och bara mysa.

Jag började dagen med en promenad medan resten av familjen sov. Nåväl, Thedde åkte till jobbet och jag vaknade av det. Jag har sovit 7 timmar i sträck. Vet ni när det hände sist? Inte jag heller! Haha…. sån sjukt skön känsla.

Snart är fälten klara för skörd. Gillar dessa som nästan ser sådär blurrade ut.

Skön start med promenaden i morse! Tränade lite på baksidan också och gjorde dagens dans som kom med på min Instastory.

Efter promenad och träning så vaknade de där hemma. Vi fick ett skönt bad, du vet när hela kroppen blir sådär härligt avslappnad av det varma vattnet. Älskar den känslan!

Sedan bar det av mot Sthlm och Bastars Burgers. Jättegoda burgare har dom!

Jag åt en halloumiburgare utan bröd med sötpotatisstrips och supergod dip till.

I morse läste Tony om en super-yacht som kommit in till Stadsgårdskajen. Vi som ändå var i Sthlm gav oss av utåt hamnen för att kanske få se den.

Den var heeeelt jäkla enorm! 141 meter lång, 30 hytter med plats för över 60 passagerare. 56 besättningsmän och så är den värd 1,7 miljarder kr. Det fanns liksom pooler på baksidan”. När vi gick förbi så kom det ett gäng kvinnor som skjutsades dit i en form av diplomatbilar. De hade varit och shoppat, vi såg påsarna. Detta är en av de 10 största yachterna som finns i världen och den lyckades vi se.

Efter att våra hakor trillat i backen och vi beundrat den enorma yachten så for vi mot fantastiska Gamla stan.

De smala gränserna är verkligen så häftiga. Man kan nästan känna alla energier i väggarna.

Vi satte oss och tog en fika på Kaffekoppen. Vi satte oss på korgstolarna och kikade ut mot Järntorget och alla människorna där. Det var verkligen tjockt av människor, mestadels turister. Så kul att titta på folk ju.

På väg tillbaka gick vi förbi Polka bageriet. Där kan man titta när de tillverkar godiset därinne. Till Milos stora glädje köpte vi även en klubba som nästan var lika stor som hans huvud.

Väl hemma så lagade jag min goda >>tacogratäng<< åt oss. Den är föööör god. Testa i helgen vetja om du inte redan gjort det.

Nu ska jag slå på en film här. Hur har ni det? Har ni semester kvar eller började jobbet nu? Hur känns det?

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Emma
Emma
4 years ago

Jag har haft min första semesterdag idag! Nu ser jag fram emot 4 härliga veckor. Tar med familjen och åker till Rhodos på lördag, längtar verkligen efter sol och värme nu. Kram ❤️

niinis
niinis
Reply to  Emma
4 years ago

Åh så härligt det låter! ❤️

Therese
Therese
4 years ago

Ett tips för nästa gång du är i gamla stan: Fika på ”Under kastanjen”. Jättemysigt café som riktar in sig på glutenfritt.

niinis
niinis
Reply to  Therese
4 years ago

Vi gick faktiskt dit, men det såg ut att bara vara lunchgäster där då så vi vände.

Nästa inlägg

Egen säng

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x