Surmorgon

Morning!

Hahaha, klockan är halv 2 och jag skriver morning. Den ni… Nä jag har varit vaken en hel evighet men kikar inte in förrän nu. Jag har jobbat hela förmiddagen så jag har inte hunnit in tidigare, men nu så….

Usch, jag är på uruselt humör idag. Känner mig typ uppgiven och less på allt, lite pms känning men det kan inte vara det, jag är ju liksom i ägglossningstider och då brukar jag bara känna mig normal och lugn. Vettitusan vad detta nu kan vara? Hörni, det verkar inte vara lätt att vara kvinna säger jag.

Jag studsade upp i morse och bakade. Kände att jag behövde det.

Blev en god frukost för familjen, jag åt det inte själv då det innehåller gluten men det såg trevligt ut. 🙂 Recept får du sen.

Nu ska jag nog gå och ställa mig i duschen så jag kanske kan få bli på lite bättre humör, herreminjeee det är ju liksom lördag, då får man ju inte vara en surmutta ju.

Hoppas du är på bättre humör min vän, vi hörs sen igen.

Kram Nina

3
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Här är 3/4 av familjen sjuk, varav den minsta plutten är mest påverkad så ingen jättekul lördag här heller. Hoppas vi är friska snart då jag är så rädd att tappa allt jag byggt upp inför tjejmilen. Håller tummarna för bättre söndag

Karin
Karin
4 years ago

Var hittar jag din och Gerts podd?

niinis
niinis
Reply to  Karin
4 years ago

Vi spelade in 4 avsnitt som skulle publiceras så fort vi spikat en ”host”. Tyvärr blev Gert sjuk mitt i allt detta så vår podd blev tyvärr inget av. Trist men livet kommer emellan ibland.

Zhanetta
Zhanetta
4 years ago

Hej finaste Nina!
Kan du rekommendera en bra shampoo som inte är för dyr?
Mvh Zhanetta

Nästa inlägg

Lågkolhydratpizza

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x