Innan allt drar igång

Morning!

Sitter och njuter av lugnet innan resten av familjen ska väckas. Ibland kan jag tycka att det är en av dagens skönaste stunder, den när inget har startats igång ännu. När allt fortfarande är tyst och lugnt. Då njuter jag allt vad jag orkar.

Snart måste dock allt dras igång. Milo har fotbollscup i Bålsta idag, EP-cupen går av stapeln. Ska packa lite grejer och framförallt packa med oss paraplyer och varma kläder om det blir busväder. Kollade vädret igår men det såg så oklart ut över oss här.

Morgonfrilla deluxe, sliten morgonrock och lugn och ro, det går inte av för hackor det hörni. Som sagt, innan allt drar igång sitter jag här med kissen i knät och bara njuter av tystnaden.

Vi hörs senare vänner, njut av Söndagen.

Kram Nina

12
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Karin
Karin
4 years ago

Tycker er katt verkar supermysig ❤️

niinis
niinis
Reply to  Karin
4 years ago

Hon är verkligen en riktig myskatt. Mer som en hund än en katt. ❤️

Frida
Frida
4 years ago

Tack för tipset om busen igår på stories . Har beställt nu, ska bli spännande att testa!! Tar du på busen på kvällen och sover med den och duschar av på morgonen? Stor kram

niinis
niinis
Reply to  Frida
4 years ago

Jag brukar faktiskt mest smörja efter duschen på morgonen och sen duscha av innan jag går och lägger mig. Orkar inte med det bruna i sängen…..

Frida
Frida
Reply to  niinis
4 years ago

Förstår vad du menar!. Jag brukar sova i pyjamas den natten jag tar bus så det iaf kommer på pyjamasen det som färgar av sig . Men tack för tipset kanske testar din variant!! Stor kram

niinis
niinis
Reply to  Frida
4 years ago

❤️

Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Hej. Vet att du har haft problem med att man inte ser när du svarat på kommentarer. Då du skrivit att du alltid svarar så måste jag ju bara skriva att jag kommenterat flera inlägg på sistone, men inte sett svar på nånting. Har väl inte direkt frågat nåt, men vad jag förstod så brukar du alltid svara

niinis
niinis
Reply to  Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Well. Jag svarar inte alltid alltid… så det kan mycket väl vara så att jag inte kommenterar på kommentarer som kommit in.

Nästa inlägg

Surmorgon

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x