Födelsedagsveckan har startat!

Halloj!

Ja här släntrar jag in på självaste födelsedagsveckan. Ni som följt mig länge vet att jag ÄLSKAR att fylla år. Det är något av det roligaste jag vet!

I Båstad fick jag tips om att börja med att fira hela veckan den veckan man fyller år, det var en av våra vänners kollegor som hade börjat med det. Jag som verkligen ser fram emot min födelsedag hur länge som helst blev ju helt överlycklig över tipset! Såklart man ska fira hela veckan! På Söndag är det min födelsedag.

Det handlar inte om presenter utan mer om att göra mysiga saker och fira lite extra hela veckan.

Jag har börjat födelsedagsveckan med att göra en viktig och härlig grej med Cancerfonden. Jag är i storstan idag och grejen med dom gjordes här. Har ni sett vilken fantastisk vägg? Den är helt ljuvlig! Äkta blommor som Interflora kom dit och gjorde.

Nu sitter den här filuren och jag och fikar på Espressohouse, han fick vara med mig på Cancerfondgrejen. Vi har nu beställt biljetter till Lejonkungen som vi ska se på bio. Tony är på en jobbgrej och ska på middag ikväll så då passar vi på. Åh jag längtar verkligen, jag har säkert sett Lejonkungen 157 ggr på VHS med stora barnen. Å nu få se den i ny tappning, ja men födelsedagsveckan kan inte börja bättre ju!

Vi hörs senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
BMW
BMW
4 years ago

Då kommer du att gilla den nya filmen, för den är så bra. Vill se den igen. Ska ta efter att fira en hel vecka, låter ju helt fantastiskt. kram

niinis
niinis
Reply to  BMW
4 years ago

Alltså den var såå sjukt bra! Åh, helt lyrisk! ❤️

Nästa inlägg

Snabba frukostbullar

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x