Födelsedagsvecka dag 1

Godmorgon!

Alltså kan vi börja med att prata om Lejonkungen? Vet knappt var jag ska börja med superlativen, för detta var minst sagt något av det bästa jag sett.

Jag har ju som ni läste igår sett Lejonkungen ”Disneytecknadstyle” triljoner gånger med de stora barnen. Det var nämligen en VHS som gick varm hemma hos oss. Har alltid älskat den filmen varför det var självklart att gå och se den nu när den kom i ny tappning på bio.

Säger bara wow! Stundtals hade jag verkligen svårt att tro att det var animerat, att det inte var äkta vara så att säga. Ögonen på djuren t ex, vattnet, håren…..ja men allt var så fenomenalt bra.

Musiken i början fick håren på hela kroppen att resa sig, ja men faktiskt under hela filmen. Det var en sån flashback tillbaka i tiden samtidigt som det inte var det.

Milo var helt tagen, han har ju aldrig sett originalfilmen heller. ”Det här är den bästa filmen jag sett” sa han efteråt.

Är det en enda film du ska se på bio så kan jag verkligen rekommendera den här!

Taggade till tusen med största popcornslådan i knät! Så mysigt att gå på bio med honom. Så mysigt att kunna se samma film med honom som man sett med de stora barnen när dom var små.

Det blev en perfekt start på födelsedagsveckan! Hade inte kunnat bli bättre faktiskt.

Idag kör vi dag 2 på födelsedagsveckan.

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sandra
Sandra
4 years ago

Såg den igår också, så sjukt bra och herregud vad jag grät när Mufasa dog // Snart 30 år

Nästa inlägg

Födelsedagsveckan har startat!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x