ANNONS

Bästismys och off we go

/

Hej mitt i natten!

Kände att jag inte hade ro att lägga mig förrän jag hört av mig till dig. Visserligen berättade jag att det skulle handla en hel del om födelsedag denna helgen men ville ändå in en snabbis.

Igår kväll var bästis Maria och hennes Noel på besök. Dukade och tände upp ljus och brassade käk åt oss. Milo längtade hela dagen efter gästerna, Noel verkar vara hans bästa vän också, de där två har så galet skoj ihop. Vad är oddsen att man får barn samma år som sin bästis? Häftigt!

Lagade en smarrig kyckling, köttet i kycklingen var galet mört och såsen som omslöt allt….. mums!

Snacka om att man har en bästis som känner en utan och innan! Snyggaste paketet, kärlek och finaste ljusstaken från min husguds märke. Såååå fin! ❤️❤️

Idag hann vi se några motorcyklar och flashiga bilar från dagens ”Mälaren runt” medan vi åt lunch på Sarajevo. En restaurang som funnits i ALLA år och som har den godaste fläsknoisette man kan äta. Riktigt 80 tal sådär….

Nu är vi återigen i Örebro och bor över på First Hotel här. Kastade mig upp här för att ta en lite härlig Instagrambild.

Men innan vi kunde bränna av den så fick ungen flytta sig från sitt mobiltittade och mamman masa sig upp med breda stjärten och Tony passade på att brassa av en bild på härligheten. Instagram är inte alltid vad man tror.

Visar mer bilder imorgon bitti, nu måste jag nog försöka sova. Upp tidigt imorgon och sen iväg på race.

Kram Nina

6
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00