Sååå obra!

Godmorgon!

Helt tagen fortfarande sen gårdagen, tänkte berätta mer om det sen.

Idag drog verkligheten igång på allvar. Tillbaka är de tidiga morgnarna, plugg och tider att passa. Helt ärligt så känns det inte alls sådär härligt och skönt att återgå till rutiner. Känner mig rätt ensam om det, de flesta man läser om tycker att det ska bli skönt.

Klass 5 idag! Var tar tiden vägen? Hur kan han redan gå i femte klass? Av erfarenhet vet jag också att det är i femte klass som den största förändringen börjar ske, det är nu han kommer börja gå mot att bli tonåring på riktigt. Min minigris! Hur fort gick allt egentligen?

Hörni, nu till en helt annan sak. Jag har börjat leta efter en privatläkare. En bra privatläkare. Jag skulle vilja ha det till min familj. En och samma person man alltid går till och inte 100 olika på en husläkarmottagning. Är beredd att åka en bit också om hen är bra. Vet du någon? Tipsa mig gärna då!

Nä, måste snart sticka. Har lite att stå i idag. Vet ni vad jag mitt pucko gjorde nämligen? Glömde min hormonkräm på hotellet i Örebro. Ni som tar progesteronkräm vet vad det innebär. KATASTROF! Mitt i PMS:en är jag och har inte tagit kräm sen i förrgår kväll. Jag tar 2 ggr per dag. Har gråtit halva morgonen och mått piss…..

Ringde den gulliga tjejen i receptionen på First Hotel och förklarade läget.

• kräm för mina hormoner som är i förklimakteriet

• beställs från England så denna är den enda jag har

• har pms nu och ja då mår jag åt helsicke

Ja man kan säga att jag gav henn lite too much information men har man PMS:en från helvetet så har man.

Men åh, du MÅSTE verkligen ha den” hör jag henne säga. Hon förklarade att rummet vi bott i skulle städas idag men hon skulle ta sig upp och kolla.

Hon ringde tillbaka snabbt och berättade att den stod så fint i badrummet. Kom på att jag ställde den där för att jag skulle ta innan vi åkte. Glömde både ta kräm och att ta med den, såååå jäkla obra!

Så nu är der bara pallra sig dit igen! Piuuuuuh….. vi hörs lite senare!

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Susanne
Susanne
4 years ago

GRATTIS i efterskott Nina!
Hade fullt upp igår med sonens födelsedag samt allt fix inför skolstarten idag.
Du verkar ha haft en toppen födelsedags vecka 🙂
Skönt att hotellet hittade krämen!
Kram

niinis
niinis
Reply to  Susanne
4 years ago

Hade det supertoppen igår! Tack! ❤️❤️❤️ Kram

Jenny
Jenny
4 years ago

Vill bara säga att du inte är ensam om att känna så inför vardagen igen. Precis likadant här! Styrke kramar från mig!❤

niinis
niinis
Reply to  Jenny
4 years ago

Skönt att höra! Stor kram ❤️

Eva N
Eva N
4 years ago

Grattis i efterskott
Härligt att höra någon mer som inte jublar över att det är vardag och rutiner igen. Jag trivs alldeles utmärkt med mina ledighetsrutiner

niinis
niinis
Reply to  Eva N
4 years ago

Ja men precis så, ledighetsrutiner är trevligare. ❤️

Malin
Malin
4 years ago

Stort grattis i efterskott!
Kram!

niinis
niinis
Reply to  Malin
4 years ago

Kram & tack! ❤️

Nästa inlägg

Bästismys och off we go

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x