Det här ska jag utbilda mig till!

Har precis outat detta på Instagram och tänkte att jag såklart skulle göra det här också!

Den 2:a september börjar jag plugga till certifierad inredare och homestylingkonsult. Nu är det dags att ta tag i de där ”Ernst-drömmarna” jag haft långt inne i hjärtat men aldrig riktigt vågat leva ut. Är det nu jag äntligen får veta vad jag ska bli när jag blir stor? Ja vi får se? Det ska i alla fall bli jättekul och ni lär få hänga med på resan!

Kram Nina

1
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
4 years ago

Åh, vad roligt för dig, kommer passa dig kanon. Tänk om du kunde komma hit med ditt trollspö sen

Sofia
Sofia
4 years ago

Grattis! Hur lång är utbildningen och var?

Åsa Tiger
Åsa Tiger
4 years ago

Så rätt för dig!! Ska bli spännande att följa din resa!

Karin
Karin
4 years ago

Grattis vad roligt. Behöver du ett uppdrag att fixa med så har jag både permanent boende och sommarhus

Eva
Eva
4 years ago

Har du recept på den där pastasåsen med lax? Det såg så gott ut!

Frida
Frida
4 years ago

Vad roligt Nina!! Kommer passa dig perfekt .

Nina Green
Nina Green
4 years ago

Vad kul att du har insett vad du vill bli när du blir ”stor”. Jag har länge tyckt att du skulle passa i det. Stort steg. Jag har insett att jag vill bli redovisningsekonom och funderar på att plugga till det. Kram

Jenny
Jenny
4 years ago

Grattis! Vad kul! Med vänlig hälsning Jenny

Nästa inlägg

Vegetariska tacos

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x