Vegetariska tacos

Idag skrev jag ihop en veckomatsedel och åkte och handlade det som saknades till den. Ja men hallå, tillfredsställelse de luxe liksom! Helt sjukt skön känsla och ha en sån struktur i affären faktiskt. Värsta som finns är att komma till affären och tänka ”vad ska vi äta då”.

 

Tipsar om en riktigt god rätt: ENCHILADAS MED KYCKLING (<klicka för recept) 


Ikväll lagade jag vegetarisk taco. Hade svårt och tro att Tony skulle gilla maten ikväll. Han är ju en lantispojke som är uppvuxen på lappskoj och rotmos med fläsk. Då är konstigheter som linser och tomatsåser med basilika inte så självklar. Men oj så han åt! Så jäkla gott Nina, man fattar ju inte att det inte är köttfärs man äter i tacon” mumlade han mellan tuggorna. Asbra betyg!

Missa inte: SUPERPOPULÄRA TACOPAJEN (<klicka för recept) 


VEGETARISKA TACOS, 4 port

Kolla gärna in dessa populära tacorätter: TACOSOPPA  – GODASTE TACOTOASTENTACOLASAGNE MED TORTILLABRÖD

2 pkt gröna linser

1 flaska salsa

1 pkt taco tubes

1 msk spiskummin

1 msk paprikapulver

1 tsk vitlökspulver

1 tsk salt

1 krm cayennepeppar

1 krm chilipulver

Gör såhär:

1) Skölj linserna. Stek runt dem sen i lite olivolja.

2) Häll i salsaflaskan och alla kryddorna. Skölj ur flaskan med ca 1 dl vatten och häll över det. Låt det sedan stå och puttra i ca 10-15 min. Häll i mer vatten om det skulle koka torrt.

3) Servera sedan den vegetariska färsröran till valfria tacotillbehör.

 

Fler populära recept på sidan: 


10 populäraste gratängerna

10 populäraste recepten med köttfärs 

Mina 20 populäraste kötträtter 

Min Facebooksida (<länk till Facebooksidan) följs av så galet många, följ den gärna du med! Där hittar du dagliga uppdateringar med massa härliga recept och inspiration. 

Följ gärna min Instagram (<länk till Instagramsidan) också, är aktiv dagligen i storys. Där hittar du även andra roliga tips och uppdateringar.

Kram Nina

4
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Pia
Pia
4 years ago

Hej niinis
Älskar din blogg o dina recept o undrar finns det möjligtvis att du kan fixa alla dina recept till en utskriftsvänlig sida så man får bild o c h recept på max 2 sidor? Sen Snälla skriv även ut hur mängden linser (och salsa) om man vill använda ej färdigkokta linser men även mängd för färdigkokta så blir det så mycket enklare att följa 🙂
Tack o Glad påsk🐣

niiinis
niiinis
Reply to  Pia
4 years ago

Tack för du gillar! Har tyvärr ingen möjlighet att ordna utskriftsvänligt. Jag brukar skriva en förpackning linser och hur mycket det innehåller.

Glad påsk! 🐥🐣

Nästa inlägg

Sååå obra!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x