ANNONS

Supergod Tacopaj

/

Igår blev det Tacopaj här hemma och gissa om minstingen i familjen var lycklig. Han ÄLSKAR Tacopaj, han tycker det är 100% godare än Tacos som han sa igår. Haha… Ja då gillar man Tacoapaj hörni.

IMG_4842

IMG_4841

IMG_4843

IMG_4844

TACOPAJ, 4 pers

1 pajskal (jag köpte färdigt men vill du göra egen så finns ett bra recept här)
500 g köttfärs
2 dl vatten
1 påse tacokrydda
2 dl creme fraiche
cocktailtomater
3 dl riven ost

Gör såhär: 

1) Lägg pajskalet i en pajform. Nagga botten. Förgrädda pajskalet på 200 grader i ca 15 min.

2) Stek köttfärsen så den får färg runtom. Häll i tacokryddan och vattnet. Låt vattnet puttra in i köttfärsen helt. Häll i creme fraiche och koka upp och låt sedan puttra på medelvärme i ca 5 min.

3) Ta ut pajskalet och häll köttfärsen i pajformen. Dela cocktailtomaterna och lägg dem över. Toppa med riven ost. In i ugnen igen i 15-20 min. Ett tips är att täcka pajkanterna med smala remsor av folie, det gjorde jag. Då bränns dem inte.

4) Servera till creme fraiche, tacosås och valfria grönsaker. Gott med nachoschips till också.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Inspireras gärna av dessa härligt goda recept:

Tacopaj

TACOLASAGNE

Mexikansk Tacopanna

0
32

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00