Skönhetstips som heter duga

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon raringar!

Ja här är vi vakna sen…. kan inte ens säga det med risk för att ni ska tycka att jag är helt knäpp. 😵😂 Man får i alla fall en hel del gjort på morgonkvisten, det är en sak som är säker. Har hunnit med både det ena och det andra här. Ska snart ställa mig och baka bröd till familjen tills dom vaknar också. Så mys till helgfrukostar tycker jag.

Det här med oro i världen är sällan bra för mig, då gör jag oftast något drastiskt med utseendet. Igår plockade jag ur mina extensions och klippte lugg. Hemma…. med kökssaxen….. 😂 Hårförlängning kommer jag sätta i snart igen, men luggen var inte planlagd. Har ju sagt till Tony och smälla till mig på käften om jag börjar snacka lugg igen….men när man smyger försiktigt in på toaletten och gör det i smyg är det ju inte lätt för honom. 😂 Det blev tack och lov en lång gardinlugg så den går att gömma bland resten av håret sen om jag inte trivs.

Mina fransar börjar glesna nu, droppar av en efter en. Jag har nu börjat med X-lash ögonfransserum. Jag älskar min fransförlängning men drömmer fortfarande om att ha egna fransar som är någorlunda långa, fylliga och mörka. De här fransarna som sitter på nu ska få lossna och sen gör jag ingen ny förlängning den närmsta tiden.

X-lash ögonfransserum (30% rabatt just nu)

Recensionerna på den här produkten är fantastiska. Man ska ge det 4-6 veckor, sen har man fått rejäl effekt. Många har tydligen fått frågan ifall de har fakefransar? Jag vill testa, vill man göra förlängning igen sen så kan man ju göra det tänker jag, men detta ska få en chans! Kul, om 6 veckor vet vi om jag orkade testa den fullt ut eller om jag gick och gjorde en ny förlängning. 😊

X-brow ögonbrynsserum (30% rabatt just nu)

Nästa produkt att testa sen är denna! Tänk om mina 90-talsbryn skulle kunna bli lite mer fylliga och täta? Drömmen ju. Enligt recensionerna ska denna också funka superbra. Man märker stor skillnad på täthet, fyllighet och färg, ja så denna MÅSTE jag också testa!

NYX Total Control Drop Foundation

Lite andra skönhetstips då, ni är många som gillar dom. Den här har jag testat nu i typ en vecka och ÄLSKAR den! Wow säger jag bara, en riktigt fin och bra foundation som liksom kommer i droppform. Den är alltså nästan helt rinnande. Beroende på hur mycket du tar så får du täckning därefter. Jag älskar att kunna blanda denna med min dagkräm, blir perfekt mycket då. På bilderna ovan har jag denna på mig. Perfekt för oss med linjer och lite rynkor. Denna kvalar 100% in som en foundation att använda för oss med lite åldrad hud, läs mer på mitt inlägg om ”5 sminkmissar som får dig att se äldre ut”.

Marc Inbane Tanning Mousse

Måste också tipsa om att Marc Inbane nu släppt sin brun utan sol skum! Dom har ju bara haft spray innan som var sjukt bra, men jag föredrar faktiskt skum så jag har valt bort Marc Inbane den sista tiden. Såååå gissa hur glad jag blev när denna nyhet kom ut?!?

Sååå grym! Detta är bara efter en strykning med handsken, du behöver inte ens ta mycket för att det ska bli den här stora skillnaden. Man kan ju vänta 15 min och göra igen, så brukar jag göra och då blir man superbrun direkt. Denna sugs i alla fall in i raketfart i huden… jag AVSKYR kladd på kroppen (hört att det är en typisk HSP-person grej). Så för mig är A och O att den sugs in i huden kvickt och inte efterlämnar en kladdig känsla. Doftar bara gott och väldigt svagt och ger så sjukt bra och jämn färg! Ja ni ser ju själva hur blek jag var, OMG alltså. Det är mina finska bleka gener som gör det. Säger inte att alla finnar är bleka men jag och min pappa är.

Morgonrocken kan du läsa mer om HÄR.

Ja så nu sitter jag här med bruna ben liksom. På mindre än några minuter. Denna har en färg i sig så man blir brun medsamma när man stryker på. Det är jätteviktigt för mig för att man ska se var man strukit på och hur jämnt det ser ut. Sen duschar man efter någon timma och då försvinner själva färgen men så är man brun av själva brun utan solen som fått verka. 5 av 5 solar av mig! ☀️☀️☀️☀️☀️ Rekommenderas varmt!

Det var lite skönhetstips det, kan vara skönt att läsa om sånt som handlar om annat än världsläget nu.

Ha en jättefin lördag! Här ska vi ha fixardag de luxe. Altanerna börjar vi med så kanske det bli målning imorgon. Börjar dock med frukost och promenad sen när familjen vaknar.

Hörs lite senare!

Kram Nina

112
Subscribe
Notify of
guest

12 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
4 years ago

Använder Xlash och är sååå nöjd!! Dock behövde jag använda den längre innan jag såg resultat, ca 8 veckor, så ge inte upp:) Använder bara på helgen nu för att behålla resultatet.

niiinis
niiinis
Reply to  Anna
4 years ago

Åh vad roligt att höra! Då ska jag hålla ut lite då. 👌🏻👍🏼❤️

Jessica
Jessica
4 years ago

Blir resultatet jämnt eller blir det lätt fläckigt? Så dålig erfarenhet av brun utan sol men så trött på att vara vinterblek 🙈😄 Tack för en härlig blogg 💗

niiinis
niiinis
Reply to  Jessica
4 years ago

Blir superjämnt, så lätt att få jämnt tack vare att den är färgad. Älskar just det med den här! 👍🏼⭐️

Emmy
Emmy
4 years ago

Kul med tips! Ska lätt testa BUSen. Ha en fin dag!

niiinis
niiinis
Reply to  Emmy
4 years ago

Ja gör det! Den är grym! 🥰😍😍

BMW
BMW
4 years ago

Har oxå använt serumet till fransarna o märkte av det efter 4 veckor. Super! Tar det ibland nu för att hålla uppe effekten. Ha en härlig dag i solen. Idag ska vi grilla korv o njuta.

niiinis
niiinis
Reply to  BMW
4 years ago

Men vad roligt att höra att många av er också är så nöjda! TACK, ha en mysig dag med korvgrillning! Kram 🙂

Agneta
Agneta
4 years ago

Jag tycker du blev jättefin med lite ’halvlugg’ .Tycker du är fin i mörkt hår med,så ändra inte det.Kram och trevlig helg.

niiinis
niiinis
Reply to  Agneta
4 years ago

Tack! ❤️

Carro
Carro
4 years ago

Du blev jättefin i lugg!

niiinis
niiinis
Reply to  Carro
4 years ago

Tack snälla du! ❤️❤️❤️

Nästa inlägg

Canelloni med ost och skinkröra – Fyllda pastarullar

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x