Mysmorgon

Innehåller annonslänkar för Cellbes

Morning raringar!

Hoppas allt är bra med er och att ni haft en mysig helg hittills. Jag smög upp tidigt här och tände en massa ljus och satt på en kopp te som jag sen mös med i soffan. Ni skulle se min te-låda?! Alltså jag vet inte hur många olika tesorter jag har alltså, det är helt sjukt. Men jag älskar te, te med honung är godast, jag kan dricka utan men det är ungefär en biljard gånger godare med honung i. Dricker du te? Vilken är din favorit i så fall?

te

Jag är inne på grönt te just nu. Visste du att grönt te baseras på samma blad som svart te men det oxideras inte. Detta gör att grönt te smakar annorlunda och behåller sin näring och positiva egenskaper. Dock så ska man dricka bra sorter, helst ekologiskt då det kan finnas gifter i de konventionella. Jag har inte varit så noga med det men ska bli det helt klart nu när jag fick veta det. (Gjorde en snabb googling). Ska också variera, dricka både svart, vitt och rött te. Älskar ju alla sorter och skåpet är fyllt av dem alla. Mums! 😋🙌🏻🤩

IMG_4538

IMG_4534

(Sorry för skitigaste spegeln ever…. någon måste verkligen skvätt ned den fullständigt.) Hur ljuvlig morgonrock (<länk) har inte jag? Rooooooosa och alldeles underbar! Den finns i 3 olika färger, är i en sån ljuvlig mjuk velour. Känns som bomull på kroppen. Älskar att den har sidfickor så man får plats med mobilen. Haha…. Mjukisbyxorna (<länk) som jag har på mig under är de ljuvligaste. Jag har 2 gråa och 2 svarta och älskar att sova i dem. Spänner ingenstans och är sådär tunna och sköna!

Just nu har Cellbes ett erbjudande som ser ut såhär:

Ange kod 2028 i kassan så får du rabatten!

IMG_4541 IMG_4540

IMG_4544

Har ju glömt att visa veckans fredagsbukett för er. Hur fin? Jag gör gladeligen lite reklam för Elliots kompis på Flora här i småstaden för hon är verkligen en fena på att sätta ihop helt otroliga buketter. Hon får helt fria händer och de två jag nu haft här hemma har varit magiskt fina. Sådär så man inte ens visste att man gillade dem. Kolla bara blandningen i denna, ranunkler och solrosor med vanliga rosor om vartannat och så allt grönt! Så fint! Hoppas få njuta länge av den här. Är så imponerad av den unga tjejen som varit så vågad att ta över en blomaffär, det är ingen lek att driva eget företag och allt jobb det innebär. Ja jag är så imponerad. Så modig!

Nähepp, jag ska faktiskt ta och klä på mig lite nu och bege mig ut på en promenad. Det ser ut att spricka upp här nu så solen kanske ska lysa på oss idag. Åh! Måste ut och njuta och försöka fånga de få strålar man får såhär års. De har inte varit många… men hörni, vi är på väg åt rätt håll och det blir ljusare och ljusare nu. Älskar det! Älskar ljuset som återvänder till oss nu.

Vi hörs senare!

Kram Nina

38
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofia
Sofia
4 years ago

Fin morgonrock. Hur är den i storlek?

niiinis
niiinis
Reply to  Sofia
4 years ago

Visst är den! Helt normal i storlek skulle jag säga.

Therese @bakaochlagamat
Therese @bakaochlagamat
4 years ago

Jepp. Har alltid hellre druckit te än kaffe. Men jag gillar bäst svart te, fruktigt. Och så vill jag ha mjölk i, men inget sött som honung 🙂

Img 5816.jpg

Nästa inlägg

Hårtips

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x