Hårtips

Innehåller reklam genom annonslänkar för NordicFeel

Idag på dagen körde jag en sån hårvårdarstund i duschen. Jag har ju äntligen lärt mig att inte tvätta håret så ofta. Från att ha tvättat det nästintill varje dag till att tvätta det 1-2 ggr per vecka. Tränar jag så måste jag tvätta det oftare, men jag försöker faktiskt att ”fake-tvätta” det då. När man bara sköljer igenom med vatten och har på lite balsam i längderna. Det funkar utmärkt om man vill spara lite på håret!

Jag har ju vigt mitt hårliv åt att ”laga” mitt hår sen det blev förstört i December för 2 år sen. Nu äntligen är allt det blekta förstörda borta och mitt hår kan börja växa igen. Jag har extensions i då jag själv har så tunna hårstrån och måste typ tvätta det jämt om jag inte skulle ha extensions i. Det hjälper mig att inte tvätta det så ofta då.

Sen är det himla bra med bra produkter. Ger man håret bästa förutsättningar så ger det dig ett fint glans tillbaka. 😀

Schampo (20% rabatt) // Balsam (20% rabatt) // Inpackning (20% rabatt)

Jag varvar Bobbys schampo och balsam med dessa från Maria Nila. Jag älskar dessa här ovan! Jag är lite konstig men kör 3 olika sorter från samma märke för olika effekt. Schampot rengör håret på djupet men ger ändå mjukhet. Ger fukt och reducerar frizz. Doften är magisk verkligen!

Balsamet är antiinflammatoriskt och hårväxtstimulerande. Förebygger hårbottensproblem och innehåller produkter som motverkar håravfall. Dofter galet gott!

Hårmasken behandlar skadat, torrt och kemiskt behandlat hår. Återfuktar, ger näring och gör det silkesmjukt.

Maria Nila är ett svenskt cruelty fritt och veganskt märke. Så himla bra och som sagt, doftar sååå gott!

Hårspray (25% rabatt)

Här är min hårspray som jag absolut inte kan vara utan. Ger superstadga, stänger ute fukt (just det älskar jag), ger glans. Det är lätt att borsta ur och så motarbetar det frizz. Tony brukar susa förbi och grabba tag i min hårspray och då blir jag förbannad på riktigt. Ingen i min familj rör min spray. Haha…. 😂😂😂

Jaha, det var lite tips på hårprodukter till lite bättre priser.

Kram Nina

41
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
4 years ago

Verkar bara va spray. Som va nedsatt ?
Tack för bra recept 😀.

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
4 years ago

Ja det kan vara så att erbjudandet gått ut. Tack! ❤️

Nästa inlägg

Dubbelmarinerad fläskfilé

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x