10 populäraste recepten med köttfärs

Köttfärs är verkligen ett enkelt protein att laga god mat på. Varje veckohandling köper jag köttfärs, det går alltid att laga något snabbt och enkelt med. Jag har några riktigt populära köttfärsrätter här på matbloggen som jag tänkte att jag skulle dela med mig av. Det är dessa recept som det klickas på allra mest, och som det återkoms till allra mest. Tänk på att det går fint att byta ut mot vegansk färs i samtliga recept. Hoppas du ska hitta massa härlig inspiration!

10 populäraste recepten med köttfärs:


Min köttfärssås (<klicka för recept)

Min köttfärssås har blivit otroligt populär, så många som skriver att de inte lagar köttfärssås efter något annat recept längre. Det blir man ju så glad av ända ned i hjärteroten. Denna köttfärssås är lika god att slänga ned i en gratäng med pasta och toppa med riven ost och gratinera i ugnen på 225 grader i ca 20 min.


Supergod Köttfärsgratäng på 30 min (<klicka för recept)

Ett oerhört välbesökt recept! Tror att många har denna som ett stående inslag i sin veckomatlagning. Jag kan förstå det med tanke på hur snabbt den är att fixa och blir så god!


Enkla köttfärsbiffar med godaste såsen (<klicka för recept)

Dessa köttfärsbiffar är grymt poppis! Enkel mat som blir väldigt god tror jag går hem i vår matlagning. Enkelt men ändå gott är min livsfilosofi när det kommer till nästan all matlagning.


Krämig köttfärslåda (<klicka för recept)

En av de absolut populäraste recepten här på matbloggen när det kommer till köttfärs är denna. En köttfärs & potatislåda som blir så krämig och god. Perfekt att laga mycket av. Denna går åt i ett nafs här hemma.


Köttfärs & Baconrullader (<klicka för recept)

Magiskt gott! Såsen till dessa Köttfärs & Baconrullader är himmelsk. Saftigt av baconet inuti rulladerna och så såsen som smakar så mycket och så gott. Vill du äta riktigt gott så måste du testa detta.


Ost och Baconfyllda köttfärsbiffar med parmesansås (<klicka för recept)

Wow! Ett mycket välbesökt recept här hos mig. Ni är många som lagat dessa biffar, såsen till…parmesansåsen är magisk. Riktigt gott och riktigt populärt hos er. Vill du äta riktigt god enkel mat så satsa på denna!


Köttfärs & Bacongratäng (<klicka för recept)

Succégratäng som alltid lyckas. Så gott så gott och enkelt att laga dessutom. Den här brukar jag göra en god sallad till och min vitlökssås (<recept).


Gratinerad Köttfärslimpa (<klicka för recept)

Galet gott! När man tar den vanliga köttfärslimpan till nya höjder. Så himla gott att gratinerade de där köttfärslimpaskivorna och få denna rätt!


Köttfärspiroger (<klicka för recept)

Frasigt, härligt, gott, SUPERMUMSIGT! Riktigt smarrigt med dessa köttfärspiroger som faktiskt är hur enkla som helst att göra.


Oxjärpar med supergod sås (<klicka för recept)

Väldigt populär rätt här på matbloggen. Så gott och enkelt. Denna gör vi ofta här hemma då hela familjen gillar! Helt klart en perfekt rätt både till vardag och till helg.

FLER RECEPTSAMLINGAR (<klicka)

6
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 8310.jpg

Nästa inlägg

Köttfärsbiffar med rostad potatis och godaste gräddsåsen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x