ANNONS

Supergod köttfärsgratäng på 30 minuter

/

Njuter ni av vädret där ute? Åh det gör jag. Jag sitter i bikini och jobbar på baksidan, under parasoll. Sååå otroligt härligt, jag älskar vädret nu.

Nu ska jag bjuda dig på världens enklaste gratäng som blev supergod, Milo tyckte vi skulle äta den här varje dag nu. 😅 Det går fint, den tar bara en halvtimma att svänga ihop.

KÖTTFÄRSGRATÄNG, 4-5 port

500 g köttfärs (jag använde nötfärs)

3 msk kalvfond

2 msk tomatpure

1 tsk torkad timjan

1 tsk torkad rosmarin

1 dl vatten

3 dl + 1 dl grädde (jag använde havregrädde)

Salt & peppar

300 g pasta

3 dl riven ost

Gör såhär:

1) Stek köttfärsen. Ha i kalvfond, tomatpure och alla kryddor. Häll i vattnet och låt det puttra bort medan du rör om.

2) Häll i 3 dl grädde och låt puttra i ca 5-7 min. Koka pastan enligt anvisningarna men spara ca 1 min på koktiden.

3) Blanda köttfärs och pasta i en ugnsfast form. Häll på 1 dl grädde. Toppa med osten. Skjuts in i ugnen på 225 grader i ca 15 min.

Gillar du receptet får Du gärna klicka i det lilla hjärtat längst ned under inlägget.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

42

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00