10 populära gratänger

Gratäng är så gott!

Något som är väldigt populärt här på matbloggen är gratänger. Jag kan förstå att det är en populär maträtt att laga då den i stort sett sköter sig själv, blir såå krämig och så himla god. Gratänger går också att variera i all oändlighet, bara fantasin som sätter gränserna. Här nedan ska jag tipsa dig om bloggens 10 mest populära gratänger. Rekommenderar verkligen att testa någon av gratängerna, eller varför inte testa alla vid tillfälle!


Ris & kasslerlåda (<klicka för recept)

En riktigt populär gratäng här på matbloggen. Den här är ni många som testat, många har också skrivit till mig om hur god den är! Så extrem enkel att svänga ihop dessutom!


Krämig kycklinggratäng Italian style (<klicka för recept)

Den här gratängen innehåller så otroligt mycket goda smaker. En kycklinggratäng som helt klart toppar listan av de godaste gratängerna. Servera med ris, pasta eller potatis. Helt enkelt det du är sugen på, passar lika bra till allt.Lyxig Kasslergratäng (<klicka för recept)

Oj oj oj, en riktig höjdare som så många älskar! Det är så många som varje vecka skriver hur gott de tycker att denna gratängen är. Man blir ju så glad! En relativt billig rätt som helt klart duger som en lyxigare helgrätt också.


Supergod Köttfärsgratäng på 30 min (<klicka för recept)

Över 16.000 (!!!) klick på tummen upp på detta recept. Helt otroligt så många som uppskattar den här enkla, supergoda, krämiga köttfärsgratäng. Du måste testa den! Bara så god!


Kyckling & bacongratäng (<klicka för recept)

Detta är min äldstas absoluta favorit. Är det någon gratäng han önskar sig speciellt mycket så är det denna. En riktigt krämig gratäng med så god smak. Baconet gifter sig perfekt med kycklingen. Så gott att äta med en fräsch sallad till.


Fläskfilégratäng (<klicka för recept)

Mums! En riktigt god gratäng med fantastiska smaker, något som ofta lagas till helgen här hemma. Vi har ofta ätit den med ris men minst lika god till klyftpotatis skulle jag säga. Pressad potatis också. Denna måste du bara testa.


Krämig Köttfärslåda (<klicka för recept)

Denna är ni många som lagar regelbundet. En riktigt härlig köttfärslåda som gratineras och blir bara så god! Den räcker till många och är sååå god att äta med en grönsallad och min vitlökssås (<klicka).


Tacogratäng (<klicka för recept)

Mums mums mums. Succé varje gång, det finns inget som slår den här ljuvliga tacogratängen. Med lite tillbehör till och man kan inte sluta äta! Barnens favorit, vuxnas favorit! Varje firande vi har för det bjuds på mat, ja då är denna med. Succé!


Krämig Kycklingfärsgratäng (<klicka för recept)

Något som alla gillar, ja denna kycklingfärsgratäng blir så smarrig! Är med en grönsallad och njut för fulla muggar. Massa god smak och räcker dessutom till många. Du måste prova!

Potatisgratäng med parmesan (<klicka för recept)

Ska du njuta av en riktigt god potatisgratäng så föreslår jag denna. Den är så himla god. Passar perfekt till både kött & kycklingrätter och är så omtyckt av alla. En riktigt riktigt smarrig variant av potatisgratäng!

FLER RECEPTSAMLINGAR (<klicka)

11
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Smördegsbåge med räkröra

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x