Fler hål?

Inlägget skrivet i samarbete med blingit.se

Jag funderar på att ta fler hål i ena örat. Jag har 2 där nu men skulle vilja ha fler. Tyvärr så var den personen som tog hål i öronen på mig tydligen halvt blind för mitt ena hål på ena örat är så långt ned. Nu är det så använt så det känns knas att ta ett nytt ovanför, eller hur skulle du göra?

Ser du så knäppt det sitter? Mycket längre ned liksom. Skulle jag göra ett nytt skulle det ju hamna ovanför sådär knäppt. Det kommer nog aldrig växa igen även om jag skulle sluta använda det. Haft det sen jag var 5 år gammal.

Hur är du? Använder du örhängen eller är du en sån som aldrig gör det? Jag använder örhängen väldigt ofta, tycker det förhöjer ens outfit och så känner man sig alltid lite mer ”klädd” då tycker jag.

Det känns som ett bra sätt att ”blinga” till sig på faktiskt. Jag bär ofta synliga stora örhängen men kan tycka att det kan vara lika snyggt med enkla små också.

Här är ett litet urval av några av mina örhängen. Vill tipsa dig om ett ställe som har massor med vackra örhängen. Faktiskt hur mycket som helst från en herrans massa märken.

Vad sägs om dessa snygga örhängen från Dyrberg/Kern? Stenen i är i färgen champagne, bara en sån sak! Finns i andra färger också. Så vardagssnyggt!

Kolla in dessa fantastiska örhängen från Edblads.

Så mycket snyggt från Snö of Sweden.

Ja, jag måste ta mig en riktig funderare på hur jag ska göra med mitt hål faktiskt. Som det är nu så är det helknäppt. Ska jag sen fylla på med ännu fler hål där så blir det säkert ännu knasigare med det där låga hålet. Hmmm…. well well.

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Yvonne
Yvonne
4 years ago

Jag lät en läkare sy ihop mitt hål som satt alldeles för långt ner och sedan lät jag göra ett nytt hål. Blev jättenöjd.

niinis
niinis
Reply to  Yvonne
4 years ago

Wow, kan man göra så? Visste inte. Ja men då kanske jag gör så också då.

Kajsa
Kajsa
Reply to  Yvonne
4 years ago

Wow, då blev jag väldigt intresserad! Vart vänder man sig för att sy ihop hålet? Gör husläkaren sånt eller vart vänder man sig? Mitt sitter också för långt ner…

Lena
Lena
4 years ago

Hej! Skulle nog sätta ett nytt hål lite snett uppåt jäms med andra hålet,när du sen lägger örhängen i nya hålet kommer nog ”gamla hålet” döljas. Lycka till

Yvonne
Yvonne
4 years ago

Jag vände mig till en privat läkarmottagning här i Luleå. Inga problem alls. Fick en tid inom några veckor, och själva ingreppet tog väl ca 10 min. Så nöjd.

Nästa inlägg

Galen på henne

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x