Galen på henne

Halloj på er!

Är lite off idag, kroppen samarbetar inte riktigt så jag tar det väldigt lugnt hemmavid bara. Som tur är kan jag jobba ifrån soffan.

Tack för alla hurrarop angående min utbildning igår. Det gör mig glad och lite extra peppad. Den 2:a september kör jag igång och ska förhoppningsvis lära mig massor och slutligen få ett vackert certifikat att stoltsera med. Jag ser såå fram emot detta må ni tro och längtar till jag kan börja arbeta med det på riktigt. Har redan fått en rad intressenter och det är ju skitkul! Förhoppningsvis blir jag en fena till inredare sen när jag är klar.

Jag dricker lite grönt te med havremjölk i och vilar mest på soffan idag. Är glad att jag har den här hårbollen bredvid mig som värme och sällskap.

Lite sur på henne var jag allt i morse. Vet inte men hon har blivit så extremt noga med sin låda. Minsta kisskocka i lådan så kissar hon på mattan i badrummet istället. Blir galen på det. Varför har hon börjat göra så?

Kram Nina

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
4 years ago

Jag har hört flera gånger att man ”ska” ha 2 lådor till en katt. Kanske värt att testa.
Kram

niinis
niinis
Reply to  Eva
4 years ago

Mmm, kanske måste det…..

Marie
Marie
4 years ago

Dum fråga kanske men varför är hon inte ute?☺️

niinis
niinis
Reply to  Marie
4 years ago

Superängslig och rädd, hon har aldrig varit ute.

Nästa inlägg

Det här ska jag utbilda mig till!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x