Hur fort går det?

Hallojhalloj!

Här har dagen bara gått. Var tog denna veckan vägen? Jag fattar ingenting?! Imorgon är det redan fredag. Men härligt att det snart är helg. Milo har gjort sin första vecka i skolan och det har faktiskt varit helt ok. Igår sa han att det t.o.m var roligare i skolan nu än vad det brukar vara. Fråga oss igen i mörka november? Får vara glad så länge det känns skoj….

Det var som vanligt en taggad gosse som drog iväg på träning. Idag invigde han sin Ronaldo dräkt. Den är använd men aldrig på fotbollsträningen. Den är han rädd om vet ni….

Här är det soffmys nu. Pyjamas är på och hårboll bredvid. Alla är samlade i soffan här och hänger vid TV:n. Jag ska snart köra lite ”Love Island” maraton igen.

Imorgon väntar möte i Sthlm och förhoppningsvis hinner jag fixa mina naglar också, dom ser helt bedrövliga ut. Alldeles för lång utväxt nu…. värsta med sån här förstärkning på naglarna, att det blir en utväxt. Men kolla

Gjorde dock ett litet ”nailhack” på dom. Detta funkar utmärkt om man har en utväxt och snabbt vill dölja den snyggt. Måla hela nageln i valfri färg eller behåll den som sitter på. Sen öser du på lite glitter längst in mot nagelbandet och sedan lite tunnare ju högre upp på nageln du kommer, voilà så syns knappt utväxten. Superbra!

Nä, ha en fin kväll nu.

Kram Nina

5
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Erbjudanden för din hud

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x