Finfredag!

Godmorgon godmorgon!

FINFREDAG är här. Helgen närmar sig med stormsteg och snart får vi njuta av sovmorgon igen. Det har faktiskt gått helt ok att väcka Milo på morgnarna nu, men det ska bli skönt att få låta honom sova igen.

Fredagskänsla: Helt ok, dock så samarbetar kroppen lite dåligt men jag är vid gott mod trots PMS och samarbetsproblem.

Fredagsstart: Så hur har fredagens startat? Sååå bra! Jag vaknade och klev upp, klädde på mig promenadkläderna och gav mig ut på promenad. Hög luft, fräscht och härligt. Körde livesändning på min Instagram och fick så mycket energi av det, ska definitivt göra det igen.

Fredagsplaner: Jobb och möten i Sthlm idag. Göra nya naglar om det finns tid på drop-in? Shoppa present till Tonys bror som fyller år idag. Ikväll blir det bara mys och god mat vid TV:n hemma. Tror jag ska bada i bubbelkoppen också när mörkret lagt sig. Tända ljus och göra mys, längtat efter det hela sommaren.

Helgplaner: På lördag blir det fotbollsmatch för Milo och sen kalas hos Tonys bror.

Söndag ligger lite öppet fortfarande. Inga direkta planer, känns rätt skönt.

Kikar ni inte in mer idag så vill jag önska dig en riktigt bra fredag och helg. ❤️❤️❤️

Kram Nina

14
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Berit
Berit
4 years ago

Så mysigt att hänga med dig på promenaden. Jag låg i sängen och trynade och lyssnade på regnet utanför 🙂
Tänkte att gud så bra att du går så slipper jag i dag 🙂
Ha en toppenhelg!!

niinis
niinis
Reply to  Berit
4 years ago

Haha! Härligt att du var med, fick massa energi! ❤️

Nästa inlägg

Hur fort går det?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x