Fula mysbrallor på

Hej igen!

Ja här har kvällen lagt sig. Jag har en paj utan skal i ugnen. Bästa pajen. Inget gluten, bara snällt för magen. Tony kollar serie, Milo kollar film på sitt rum och jag ska strax också kolla någon serie.

Tony kollar ofta action och konstiga psykologiska thrillers. Ok action, men psykologiska thrillers funkar verkligen inte för mig. Är man en HSP person så klarar man inte det så bra, inte jag i alla fall. Jag tittar bara på enkelt, lättsmält och småhärligt faktiskt. Blir det för tungt så klarar jag det jäkligt dåligt. Blir alldeles för påverkad av det, ibland under lång tid. Därför kollar jag och Tony sällan på samma saker.

Psykologiska thrillers är oftast uppbyggda så att man fastnar. Är det något jag är fenomenal på så är det att fastna… så jag måste helt enkelt hålla mig ifrån det. Just nu t ex så har jag börjat kolla solsidan från första avsnittet. Finns flera säsonger att gå igenom. Perfekt när man inte kan sova eller bara har tråkigt och behöver bli upplyft av något.

Har kollat ”Jane the virgin” slaviskt. Också väldigt härlig serie. Finns en säsong kvar på den vet jag men den har inte kommit till Sverige än. ”Grace and Frankie” maratonkollade jag igenom på bara någon vecka. Älskar!!! ”Drop dead diva” kollade jag också på slaviskt. ”Dead to me” tog bara några dagar att beta igenom.

Har du tips på någon liknande serie? Enkel och lättsmält. Inte för mycket drama och inget läskigt, absolut ingen thriller eller psykologiskt konstigt. Har du tips på något som du känner att den kommer hon gilla så hojta till! Kan sammanställa om det kommer in några tips så kanske ni också får tips på något bra att titta på.

Fifasen, nu är det FINFREDAG de luxe här. Här hemma är det nämligen fula slitna lite fläckiga mysbrallor på med jätteknän, bh:n är av och Tony & Milo har just ätit hämtpizza. Jag ångrade mig och satte igång med en paj istället.

Dock verkar det gått åt helsicke med den nu. Körde havremjölk istället för grädde och pajen simmar omkring i ugnen. Har försökt rädda det med 128 ägg till typ, vi får se vad det blir av det? Kanske blir pizza för mig ändå?

Nu börjar jag dock bli riktigt hungrig så nu får den nog vara klar snart. Usch vad sur jag blir när jag blir för hungrig. Ibland kan jag inte förstå varför jag känner mig så arg och sur, inte förrän jag ätit och allt känns bättre. Man är som ett barn ibland.

Nu ska jag flumma vidare i mina mysbrallor med knän här. Skön kväll till dig!

Kram Nina

Ps: Livesändning på min Instagram från morgonpromenaden imorgon kl 07.30. Häng med du också om du är uppe.

 1. Maria skriver:

  Hej! Du sålde en poster som jag skulle vilja beställa men mailadressen funkade inte. Hur beställer jag?

  1. niinis skriver:

   Jag har tyvärr slutat att tillverka dessa posters.

 2. Annsys skriver:

  Om du inte har sett Arrested development än på Netflix så gör det. Jag skrattar så jag gråter till vissa avsnitt. 🙂

  1. niinis skriver:

   Tack så mycket för tips!

 3. Maria skriver:

  Parenthood!! Jag såg den för ca ett år sedan, och kan varmt rekommendera den!
  Från en HSP till en annan

  1. niinis skriver:

   Åh tack! Uppskriven! ❤️

 4. Sandra skriver:

  Younger! Finns på Cmore 🙂

  1. niinis skriver:

   Åh tack! Verkar superhärlig ju. Tack för tips! ❤️

 5. Elin skriver:

  Jag gillar ungefär samma serier som du och jag älskar även the good doctor, crazy ex girlfriend samt bonding. Jag har även, tro det eller ej, snöat in på marvels filmer. Typ Thor, spindelmannen och alla andra. Lagom lättsmälta nu när jag varit sjukskriven för utmattning i ett halvår. Hjärnan klarar inte för utmanande filmer och själen klarar inte ledsamma eller läskiga filmer.
  Jag gick på riktigt sönder när jag tittade på a star is born. Bara lättsmälta saker nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..